Novosti

Obavezan liječnički pregled!!

S obzirom da nam u mjesecu listopadu istječu 6 mjesečne liječničke licence, u dogovoru s Poliklinikom za medicinu rada i športa Borovje, Zdeslava Turića 1, dogovoreni su termini za obavljanje liječničkog pregleda za idućih 6 mjeseci.

Termini i popis polaznika za pregled po danima:

 pdf icon... termin pregleda plivača/ ica (klik)

Pregled se obavlja:

- na adresi:

DOM ZDRAVLJA BOROVJE, ZDESLAVA TURIĆA 1, (PREKO PUTA OSNOVNE ŠKOLE BOROVJE)

-  kontakt: 01/ 646 56 50,

- cijena pregleda = 40,00kn.

- NAPOMENA PK NOVI ZAGREB:

Liječnički pregled je OBAVEZAN za sve polaznike PK Novi Zagreb i vrijedi 6 mjeseci.

Nakon obavljenog pregleda potvrdu liječnika OBAVEZNO donijeti treneru/ ici grupe najkasnije do 27/10/2017 (PETAK) do 20.00 sati nakon čega slijedi ZABRANA TRENIRANJA za sve koji nisu donijeli traženu potvrdu.

Liječnička potvrda za polaznike upisane u Klub izvan službenih rokova (04i i 10i mjesec) vrijedi do prvog službenog termina za obavljanje liječničkog pregleda.

- NAPOMENA 2:

Molimo roditelje da poštuju zakazane termine čime bi se trebale izbjeći gužve. Na pregled je potrebno doći 15ak minuta ranije.

Svima koji neće doći na zakazani termin Poliklinika ne garantira obavljanje pregleda u razumnom vremenu odnosno liječnički pregled će se moći obaviti kada u Poliklinici neće biti gužva.

***

Poliklinika za medicinu rada i športa podsjeća da su svi sportaši, 12-godišnjaci i stariji, obavezni načiniti laboratorijski pregled krvi i mokraće, a nalaz vrijedi 2 godine.

Uzimanje uzoraka krvi i mokraće obavlja se radnim danom od 07.00-10.30 sati (potrebno je doći na tašte).

***

O nama

Poštovani prijatelji plivanja,

nakon dovršetka i puštanja u pogon bazena u Utrinama (2004.), konačno su zadovoljeni i osnovni uvjeti za pokretanje vlastite škole plivanja čime je naš klub otvorio novo poglavlje stvaranja te vjerujemo da sa svojim radom i zadovoljnim članovima i dalje dostojno prezentiratiramo svoj grad kao i do sada.

Info

Plivački klub Novi Zagreb

Adresa: Kombolova 4 a, 10010 Zagreb

Fax: 01/ 6521 912

E-mail: swimzg@swimzg.hr

Pratite nas