Novosti

Sisak mali, izvješće trenerice

Ovu subotu, Sisak je bio domaćin tradicionalnog plivačkog natjecanja „Sisak mali – Memorijal Miriane Vasilj“ koji je na bazenu Športsko rekreacijskog centra Sisak održan 13. put. Vukove je ove godine predstavljalo 26 plivačica i plivača koji su u konkurenciji od preko 400 natjecatelja iz ukupno 16 klubova osvojili 4 medalje. Naša najuspješnija plivačica Anja Štark osvojila je tri medalje u svojoj kategoriji (100 m leptir – 2. mjesto, 100 m mješovito – 2. mjesto, 100 m prsno – 2. mjesto), a plivač Jakov Zadro osvojio je drugo mjesto u disciplini 50 m leptir.

Čestitke našim osvajačima medalja, ali i pohvale najmlađim plivačima kojima je ovo bilo prvo natjecanje izvan Zagreba. Hvala i roditeljima – našim vjernim navijačima na tribinama koji su i ovaj put pokazali kako se navija!

Iako su praznici pred vratima, za nas nema zimskog sna – pokazno natjecanje i ZG liga su na rasporedu iduće dvije subote! Vidimo se!

Maja Šekoranja, prof.

O nama

Poštovani prijatelji plivanja,

nakon dovršetka i puštanja u pogon bazena u Utrinama (2004.), konačno su zadovoljeni i osnovni uvjeti za pokretanje vlastite škole plivanja čime je naš klub otvorio novo poglavlje stvaranja te vjerujemo da sa svojim radom i zadovoljnim članovima i dalje dostojno prezentiratiramo svoj grad kao i do sada.

Info

Plivački klub Novi Zagreb

Adresa: Kombolova 4 a, 10010 Zagreb

Fax: 01/ 6521 912

E-mail: swimzg@swimzg.hr

Pratite nas