Novosti

Prvenstvo Hrvatske u plivanju na 25m bazenu - Rijeka, izvješće trenera

Od četvrtka 21. 12. 2017. do subote 23. 12. 2017. godine u Rijeci je održano Prvenstva Hrvatske u 25 metarskom bazenu. Na natjecanju je sudjelovalo 388 najboljih plivača i plivačica iz 33 hrvatska kluba. Plivačica i plivača koji dolaze ...

Plivački klub Novi Zagreb je predstavljalo 5 plivačica - Ema Mandek, Paola Marinković, Pavla Momčilović, Lana Romanić i Lea Sučić i 3 plivača - Lovro Savić, Marko Mihaljević i Luka Duić.

Vukovi su odlično plivali te su isplivali svoja najbolja vremena što je u jakoj konkurenciji bilo dovoljno za 4 finalne utrke. Plivačice su plivale 3 štafetne utrke dok je Luka Duić osvojio jednu brončanu medalju u disciplini 50 metara slobodno u kategoriji mlađih juniora!

PK Novi Zagreb čestita svojim plivačicama i plivačima na postignutim rezultatima i zalaganju na Prvenstvu Hrvatske!!

Ivan Barišić, mag. cin.

O nama

Poštovani prijatelji plivanja,

nakon dovršetka i puštanja u pogon bazena u Utrinama (2004.), konačno su zadovoljeni i osnovni uvjeti za pokretanje vlastite škole plivanja čime je naš klub otvorio novo poglavlje stvaranja te vjerujemo da sa svojim radom i zadovoljnim članovima i dalje dostojno prezentiratiramo svoj grad kao i do sada.

Info

Plivački klub Novi Zagreb

Adresa: Kombolova 4 a, 10010 Zagreb

Fax: 01/ 6521 912

E-mail: swimzg@swimzg.hr

Pratite nas