Novosti

MGP Medo, izvješće trenera

Dana 13. i 14. siječnja na bazenu Jelkovec održano je natjecanje u sustavu MGP Hrvatskog plivačkog saveza MGP „Medo“ u organizaciji PK Medveščak. Na natjecanju je sudjelovalo 300 plivača i plivačica iz RH.

Plivački klub Novi Zagreb je predstavljalo 12 plivača i plivača. Isplivani su najbolji rezultati i isplivane norme za nastup na Kadetskom prvenstvu Hrvatske. Pohvala svim plivačima i plivačicama na nastupu koji su odradili na natjecanju uz dodatne čestitke plivačima koji su proslavili svoj rođendan u sportskom okruženju Niki Ivče i Filipu Vilenici! Čestitkama se priključuje i Klub.

Zahvaljujemo se vjernim navijačima na podršci našim plivačima, ali isto tako i plivačima na originalnoj čestitci svojim prijateljima na samom natjecanju.

Sportski pozdrav!!!

Ivan Barišić, mag. cin.

O nama

Poštovani prijatelji plivanja,

nakon dovršetka i puštanja u pogon bazena u Utrinama (2004.), konačno su zadovoljeni i osnovni uvjeti za pokretanje vlastite škole plivanja čime je naš klub otvorio novo poglavlje stvaranja te vjerujemo da sa svojim radom i zadovoljnim članovima i dalje dostojno prezentiratiramo svoj grad kao i do sada.

Info

Plivački klub Novi Zagreb

Adresa: Kombolova 4 a, 10010 Zagreb

Fax: 01/ 6521 912

E-mail: swimzg@swimzg.hr

Pratite nas