Novosti

Liječnički pregledi - obavezno!

S obzirom da nam u mjesecu travnju istječu 6 mjesečne liječničke licence, u dogovoru s Poliklinikom za medicinu rada i športa Borovje dogovoreni su termini za obavljanje liječničkog pregleda za idućih 6 mjeseci.

Termini i popis polaznika za pregled po danima:

 pdf icon... termin pregleda plivača/ ica (klik)

 

Pregled se obavlja:

- na adresi:

DOM ZDRAVLJA BOROVJE, ZDESLAVA TURIĆA 1, (PREKO PUTA OSNOVNE ŠKOLE BOROVJE)

-  kontakt: 01/ 646 56 50,

- cijena pregleda = 40,00kn.

- NAPOMENA PK NOVI ZAGREB:

Liječnički pregled je OBAVEZAN za sve polaznike PK Novi Zagreb i vrijedi 6 mjeseci.

Nakon obavljenog pregleda potvrdu liječnika OBAVEZNO donijeti treneru/ ici grupe najkasnije do 20-04-2018 (petak) do 20.00 sati nakon čega slijedi ZABRANA TRENIRANJA za sve koji nisu donijeli traženu potvrdu.

Liječnička potvrda za polaznike upisane u Klub izvan službenih rokova (04i i 10i mjesec) vrijedi do prvog službenog termina za obavljanje liječničkog pregleda.

- NAPOMENA 2:

Molimo roditelje da poštuju zakazane termine čime bi se trebale izbjeći gužve. Na pregled je potrebno doći 15ak minuta ranije.

Svima koji neće doći na zakazani termin Poliklinika ne garantira obavljanje pregleda u razumnom vremenu odnosno liječnički pregled će se moći obaviti kada u Poliklinici neće biti gužva.

***

- NAPOMENA 3 (citirano):

˝Ukoliko Vaši članovi moraju vaditi krv (samo stariji od 12 godina jednom svake dvije godine),  isto se može obaviti u BOROVJU ili u Gajnicama svaki radni dan, osim subote, od 7,15 do 10,15 a srijedom i od 13,30 do 16,30 (bez obzira na termin sportskog pregleda) ili se može donijeti lab.nalaz iz drugih laboratorija ne stariji od dvije godine.

Sportaši koji dolaze na pregled prvi puta trebali bi izvaditi krv (ako moraju) dan-dva prije pregleda tako da nam do pregleda pristignu njihovi nalazi (no mogu i na sam dan pregleda).

Ukoliko među Vašim članovima ima koji sportaš s težim zdravstvenim problemima (transplantirani organ, imunodeficijencija, šećerna bolest i sl.), molimo Vas da nas o tome obavijestite kako bismo za tu osobu rezervirali posebni termin.˝

***

O nama

Poštovani prijatelji plivanja,

nakon dovršetka i puštanja u pogon bazena u Utrinama (2004.), konačno su zadovoljeni i osnovni uvjeti za pokretanje vlastite škole plivanja čime je naš klub otvorio novo poglavlje stvaranja te vjerujemo da sa svojim radom i zadovoljnim članovima i dalje dostojno prezentiratiramo svoj grad kao i do sada.

Info

Plivački klub Novi Zagreb

Adresa: Kombolova 4 a, 10010 Zagreb

Fax: 01/ 6521 912

E-mail: swimzg@swimzg.hr

Pratite nas