Novosti

Jpl 2018 - najava 2. kolo - zatvoren promet na RŠC Jarun!!

Eto nam u nedjelju, 10.06.2018 i 2. kola JPL. S tim u svezi, dobili smo dopis od triatlonaca slijedećeg sadržaja:

Poštovani,  Kako je od prije nešto više od tjedan dana na ŠRC Jarun uvedena nova regulacija prometa i to jednosmjerno za automobile tako više nije moguća opcija djelomičnog zatvaranja prometa kao prethodnih godina. Ulaz u Jarun će biti KOMPLETNO ZATVOREN za motorna vozila u subotu 9. 6. od 6 - 14 i u nedjelju 10. 6. od 6 - 13 h osim za sudionike državnog prvenstva u triatlonu i učesnike još nekolicine većih događanja na Jarunu taj vikend, a koje će se propuštati na ulazima uz nazočnost redara na svakom ulazu. Sve sudionike DP će se puštati na parking uz zonu tranzicije odnosno Otok Univerzijade (uz samu upravnu zgradu Jaruna). Nakon 8:45 se kompletno obustavlja promet za sva vozila i svi sudionici DP-a tko misli ući na Jarun i parkirati se u blizini zone tranzicije mora ući prije toga vremena, u protivnom morati će parkirati vozilo izvan ŠRC Jarun i doći pješke do mjesta održavanja utrke. Zahvaljujem na razumijevanju i vidimo se u subotu,

Ivan Ivezić, TK Zrinski

Eto. Molim ne zaboraviti! Najbliže što bi se moglo prići RŠC Jarunu do mjesta upisa je iz smjera Prečkog (jako malo parkirnih mjesta!) ili u ulici Hrvatskog sokola (najzapadniji ulaz na RŠC Jarun).

Pozdrav!

Vaš i naš PK Novi Zagreb

O nama

Poštovani prijatelji plivanja,

nakon dovršetka i puštanja u pogon bazena u Utrinama (2004.), konačno su zadovoljeni i osnovni uvjeti za pokretanje vlastite škole plivanja čime je naš klub otvorio novo poglavlje stvaranja te vjerujemo da sa svojim radom i zadovoljnim članovima i dalje dostojno prezentiratiramo svoj grad kao i do sada.

Info

Plivački klub Novi Zagreb

Adresa: Kombolova 4 a, 10010 Zagreb

Fax: 01/ 6521 912

E-mail: swimzg@swimzg.hr

Pratite nas