Novosti

Jarunska plivačka liga 2016 - 3. kolo

Iako me nije bilo na ovom tmurnom i kišovitom, trećem kolo JPL-a, drago mi je vidjet da se je okupilo 42 plivača što je ujedno i najveći broj ove sezone. Nadam se da će ova brojka i dalje rasti. Koliko vidim dosta vas je isplivalo bolje rezultate nego prošlo kolo, očito su vam odgovarale vremenske prilike, te me veseli da je tako baš na ovo kolo koje je posvećeno našem Berislavu Gaušu. Pobjedu je odnio povratnik „amerikanac“ Bruno Korbar (KDP Berislav Gauš) i to s vremenom 17:57, dok je kod žena pobjedu opet odnijela Nina Mandl (Slovenija) s vremenom 21:26. Oba vremena su najbolje isplivana u muškoj i ženskoj kategoriji ove sezone. Čestitamo pobjednicima!

Sljedeći vikend održava se duplo kolo JPL-a te napominjemo kako će , 4. kolo, koje se održava u subotu 25. lipnja, započeti sa startom pola sata ranije zbog tradicionalne zbrke u Kalendaru zbivanja  na ŠRC Jarun između uprave i sportaša. Dakle, start je u 9:30, a upisi od 8:30 do 9:15! Nemojte zaboraviti doći ranije.

Vidimo se u subotu.

Sportski pozdrav!

Davor Šekoranja, prof.

 pdf icon... rezultati 3. kolo - 19.06.2016.

O nama

Poštovani prijatelji plivanja,

nakon dovršetka i puštanja u pogon bazena u Utrinama (2004.), konačno su zadovoljeni i osnovni uvjeti za pokretanje vlastite škole plivanja čime je naš klub otvorio novo poglavlje stvaranja te vjerujemo da sa svojim radom i zadovoljnim članovima i dalje dostojno prezentiratiramo svoj grad kao i do sada.

Info

Plivački klub Novi Zagreb

Adresa: Kombolova 4 a, 10010 Zagreb

Fax: 01/ 6521 912

E-mail: swimzg@swimzg.hr

Pratite nas