Novosti

Miting sv. Patrika 2018 - rezultati i zahvala organizatora

 pdf icon... rezultati 1. dan (godišta 2006 i 2007.), 17.03.2018 (program subota)

pdf icon... rezultati 2. dan (godišta 2008 i 2009. i mlađi), 18.03.2018 (program nedjelja)

 

Eto, rezultati su tu.

Koristimo prigodu, uz objavu rezultata, izraziti veliku zahvalnost plivačima (i velikima i malo manjima), brojnim roditeljima, bakama i dedama i svim klubovima koji su nas pohodili.

Za Miting sv. Patrika zadnjih nekoliko godina postoji ogroman interes plivačkih klubova na što smo jako ponosni. Ipak, prihvatni kapacitet bazena Utrina je ograničen te smo prije koju godinu, iz sigurnosnih razloga, morali postaviti limit prijava na 700 plivača/ ica i natjecanje smo zatvorili za klubove izvan RH.

Ove godine je bilo nešto više plivača od limita (na kraju 804) zbog čega smo imali pojačanu komunikaciju s roditeljima na djelu tribine predviđene za plivače kako bi osigurali mir plivačima i njihovim trenerima. Uz stvarno razumne roditelje (bake, dede) koji su poslušali naše savjete (ako djete pliva pogledajte ga, a ako ne molimo izađite na zrak ...) natjecanje smo uspjeli privesti kraju - uspješno i na opće zadovoljstvo.

Naravno, bilo je i ponekog ljutog pogleda i ljutih reakcija pojedinih roditelja te izražavamo žaljenje ako nismo mogli udovoljiti svim roditeljima u njihovim zahtjevima.

U svakom slučaju - roditelji (bake, dede!) - svima stvarno veliko hvala na razumijevanju i suradnji!!

Naravno, zahvaljujemo i Zboru plivačkih sudaca Grada Zagreba, obradi podataka, neumornom spikeru, djelatnicima bazena (posebno vrijednim tetama čistačicama i redarima/ spasiocima), trenerima i članovima PK Novi Zagreb na odlično odrađenom poslu.

Gradskoj skupštini Grada Zagreba veliko hvala na pokroviteljstvu 14. plivačkog mitinga za najmlađe ˝Miting sv. Patrika 2018˝ na koje smo jako ponosni. Ponosni na naš Grad koji je prepoznao ideju mitinga i podržava nas u tome već 7. godinu ... Hvala!!

Srdačan pozdrav do novog druženja!

Alen Pišpek, direktor mitinga

O nama

Poštovani prijatelji plivanja,

nakon dovršetka i puštanja u pogon bazena u Utrinama (2004.), konačno su zadovoljeni i osnovni uvjeti za pokretanje vlastite škole plivanja čime je naš klub otvorio novo poglavlje stvaranja te vjerujemo da sa svojim radom i zadovoljnim članovima i dalje dostojno prezentiratiramo svoj grad kao i do sada.

Info

Plivački klub Novi Zagreb

Adresa: Kombolova 4 a, 10010 Zagreb

Fax: 01/ 6521 912

E-mail: swimzg@swimzg.hr

Pratite nas