Novosti

LJetni plivački kamp 2018

Podsjećamo da PK Novi Zagreb i ove godine u suradnji sa Društvom za organizirani odmor djece i mladeži grada Zagreba ˝Vladimir Nazor d.o.o.˝ organizira LJETNI PLIVAČKI KAMP za sve polaznike i prijatelje Kluba.

Ove godine, kamp je organiziran na Velom Lošinju u odmaralištu Zlatokrila u razdoblju od 16. 07. – 23. 07. 2018. (7 PUNIH PANSIONA), a održati će se pod stručnim nadzorom klupskih trenera.

Molimo roditelje polaznika koji su zainteresirani za ljetni plivački kamp da ispunjeni anketni listić vrate trenerima najkasnije do 30.04.2018. (ponedjeljak).

Nakon prikupljanja svih anketnih listića, a ukoliko postoji dovoljan broj zainteresiranih polaznika za plivački kamp (najmanje 20 polaznika), održati će se roditeljski sastanak gdje će se saznati više informacija u svezi održavanja ljetnog kampa, dinamike plaćanja i dr.

Roditelji koji nisu dobili anketni listić za ljetni kamp isti mogu dobiti kod trenera grupe ili isti preuzeti s naših internetskih stranica na adresi www.swimzg.hr

 pdf icon... info i cjenik Ljetni plivački kamp 2018 pdf icon ... prijavnica Ljetni plivački kamp 2018

Napomena:

U vremenu od polaska do povratka polaznika sa Ljetnog plivačkog kampa Plivački klub Novi Zagreb i voditelji kampa voditi će brigu o cjelokupnom ponašanju djece u grupi, ali ne snose odgovornost za slučajeve koji mogu proizaći iz mogućeg ne odgovornog ponašanja djece.

Za više informacija u svezi ljetnog kampa molimo da se obratite Voditeljici plivačkih programa Kluba, Maja Šekoranja, prof, na mob. 095/ 199 51 28,

Vaš i naš

PK Novi Zagreb

O nama

Poštovani prijatelji plivanja,

nakon dovršetka i puštanja u pogon bazena u Utrinama (2004.), konačno su zadovoljeni i osnovni uvjeti za pokretanje vlastite škole plivanja čime je naš klub otvorio novo poglavlje stvaranja te vjerujemo da sa svojim radom i zadovoljnim članovima i dalje dostojno prezentiratiramo svoj grad kao i do sada.

Info

Plivački klub Novi Zagreb

Adresa: Kombolova 4 a, 10010 Zagreb

Fax: 01/ 6521 912

E-mail: swimzg@swimzg.hr

Pratite nas