Novosti

JPL, 3. kolo - rezultati

Još jedno kolo je iza nas, održano 17.06.2018. Nastupilo je 39 plivačica i plivača, od čega su se pojavila i neka nova lica što nam je uvijek drago. Prva tri mjesta osvojili su mladi plivači, Jakov Aralica stigao je prvi, dok su Nikola Đurđević i Fabijan Junaci iz PK Novi Zagreb stigli drugi, odnosno treći. Prva od plivačica doplivala je Nina Mandl iz susjedne Slovenije.

Čestitke svima. Vidimo se na 4. kolu koje će se održati u nedjelju 24.06.2018.!!

pdf icon ... rezultati 3. kolo

 

Izjava organizatora:

Nakon brojnih upita sudionika u svezi 2. kola Jpl 2018 i krivo postavljene bove, PK Novi Zagreb je u suradnji s MUP Jarun uspješno riješio enigmu. Naime, iz MUPa Jarun je javljeno kako su uspjeli uhvatiti bandu čeških turista u natikačama koji svoji godišnji odmor u RH koriste tako da obilaze hrvatska jezera i pod okriljem mraka pomiču sidrišta za bove, a sve u svrhu izazivanja kaosa u odnosima organizatora i plivača/ ica. Na prijedlog PŠ Novi Zagreb turistima su oduzete natikače tako da isti više ne mogu pristupiti niti jednom jezeru čime je otklonjena svaka mogućnost ponavljanja nedjela.

Eto. PK Novi Zagreb moli sudionike JPL 2018 za razumijevanje i nudi ispriku u vidu dodatne porcije kobasica na zadnjem kolu ciklusa JPL 2018.!

Vaš i naš Pišpek

O nama

Poštovani prijatelji plivanja,

nakon dovršetka i puštanja u pogon bazena u Utrinama (2004.), konačno su zadovoljeni i osnovni uvjeti za pokretanje vlastite škole plivanja čime je naš klub otvorio novo poglavlje stvaranja te vjerujemo da sa svojim radom i zadovoljnim članovima i dalje dostojno prezentiratiramo svoj grad kao i do sada.

Info

Plivački klub Novi Zagreb

Adresa: Kombolova 4 a, 10010 Zagreb

Fax: 01/ 6521 912

E-mail: swimzg@swimzg.hr

Pratite nas