Novosti

Prijem novih članova u PK Novi Zagreb!!

Eto, stigao nam je i taj sretan trenutak kada u našu Plivačku školu počinjemo primati nove vučiće!! Provjera plivačkih znanja i prijem novih kandidata počinje 02.09.2019. (ponedjeljak) na bazenu Utrina, vrši se svaki radni dan od 18.00-19.30 sati i traje sve dok ne popunimo grupe. Nakon provjere plivanja, slijedi razgovor s roditeljima i za one kandidate koji su zadovoljili provjeru plivanja upis može početi.

Prilikom uspješnog upisa svaki novi član/ ica dobiva mali poklon, a uplatom prve članarine svaki novoupisani član/ ica upisan u rujnu dobiva klupsku majicu na poklon ...

I to bi bilo to. Eh, da ... kada dođete na bazen Utrina - mi smo u narančastim majicama. Vidi nas se, a i čuje jer ... mi smo vukovi iz Novog Zagreba!!

Veselimo se druženju! Dobrodošli!

Vaš i naš PK Novi Zagreb

Što treba znati za prijem u plivačku školu?? (klik!)

O nama

Poštovani prijatelji plivanja,

nakon dovršetka i puštanja u pogon bazena u Utrinama (2004.), konačno su zadovoljeni i osnovni uvjeti za pokretanje vlastite škole plivanja čime je naš klub otvorio novo poglavlje stvaranja te vjerujemo da sa svojim radom i zadovoljnim članovima i dalje dostojno prezentiratiramo svoj grad kao i do sada.

Info

Plivački klub Novi Zagreb

Adresa: Kombolova 4 a, 10010 Zagreb

Fax: 01/ 6521 912

E-mail: swimzg@swimzg.hr

Pratite nas