Novosti

JPL, 11. kolo - rezultati

Dana 09. rujna održano je i posljednje, 11. kolo JPL u 2018. godini. Vrijeme nas je baš lijepo poslužilo. Unatoč tome što je dosta plivača bilo na Bledu, na startu se skupila ekip od njih čak 29. 

I ovo kolo najbrži je bio Marko Đurić, a imali smo priliku vidjeti i klupski dvoboj za drugo mjesto. Na kraju je ipak Nikola stigao prije Fabijana. Bravo, mladi momci!

pdf icon ... rezultati 11. kolo

 

Napomena:

S obzirom da je za zadnje kolo bio zatvoren sav promet na RŠC Jarun tako smo odlučili pomaknuti i proglašenje i završnu feštu (uobičajenu za zadnje kolo) za dan 16.09.2018 (nedjelja) s početkom u 11.00 sati na mjestu upisa JPL!! Naravno, pehari, medalje i kobase su naručeni, a drage žene, cure, majke ... ha, poneki kolač bi bio osvježenje nakon kobasa .. :-)

Živi bili pa se vidjeli!!

Maja Šekoranja, prof. i Alen Pišpek, također

O nama

Poštovani prijatelji plivanja,

nakon dovršetka i puštanja u pogon bazena u Utrinama (2004.), konačno su zadovoljeni i osnovni uvjeti za pokretanje vlastite škole plivanja čime je naš klub otvorio novo poglavlje stvaranja te vjerujemo da sa svojim radom i zadovoljnim članovima i dalje dostojno prezentiratiramo svoj grad kao i do sada.

Info

Plivački klub Novi Zagreb

Adresa: Kombolova 4 a, 10010 Zagreb

Fax: 01/ 6521 912

E-mail: swimzg@swimzg.hr

Pratite nas