Novosti

Humanitarna akcija - knjiga nije predmet, ona je čarolija ...

Poštovana djeco i roditelji!

U mjesecu hrvatske knjige želimo vas pozvati da se i ove godine pridružite našoj humanitarnoj akciji. Ove godine cilj nam je uz vašu pomoć opremiti poluprazne knjižnice u školama u kojima je to najpotrebnije. Dobili smo popis knjiga koje su tražene, a knjigu s popisa možete kupiti na Interliberu koji će se održati od 13. do 18. studenog 2018. Naša ideja je da kupite jednu knjigu sebi – jednu nepoznatom prijatelju. U knjigu koju ćete pokloniti slobodno stavite papir s porukom i potpisom. Ukoliko želite pokloniti neku od svojih očuvanih knjiga s popisa, slobodno možete i tako, nije nužno da je knjiga kupljena na Interliberu. Knjige se skupljaju kod trenera grupe do 20. studenog 2018.

Vjerujemo da će vukovi iz Novog Zagreba i u ovoj akciji pokazati da su složni u pomoći svojim vršnjacima.

„Knjiga nije predmet. Ona je čarolija. Dobre knjige moraju putovati iz ruke u ruku. Na tom putu uvijek se nešto zanimljivo dogodi s ljudima i knjigama. Prepoznavanje, ljubav ili mržnja, razumijevanje, otkrivanje novoga i nepoznatoga, a katkad i staroga i poznatoga.“

pdf icon ... popis lektire od 1.-4. razreda

Vaš i naš PK Novi Zagreb

O nama

Poštovani prijatelji plivanja,

nakon dovršetka i puštanja u pogon bazena u Utrinama (2004.), konačno su zadovoljeni i osnovni uvjeti za pokretanje vlastite škole plivanja čime je naš klub otvorio novo poglavlje stvaranja te vjerujemo da sa svojim radom i zadovoljnim članovima i dalje dostojno prezentiratiramo svoj grad kao i do sada.

Info

Plivački klub Novi Zagreb

Adresa: Kombolova 4 a, 10010 Zagreb

Fax: 01/ 6521 912

E-mail: swimzg@swimzg.hr

Pratite nas