Novosti

Kadetsko PH, izvješće trenera

Proteklog vikenda 9. i 10. veljače u Zagreb je održano Kadetsko prvenstvo Hrvatske. Na natjecanju je sudjelovalo 170 najboljih kadeta i mlađih kadeta iz Hrvatske. Plivački klub Novi Zagreb je predstavljalo 6 plivačica i plivača. Plivačice koje su nastupile su Anja Štark i Ela Cippico, a kod plivača nastup su zabilježili Bruno Živković, Filip Vilenica, Ivica Patrun i David Bursać.

Osvojene su dvije medalje od toga Anja Štark 3. mjesto na 100 metara prsno i Bruno Živković 2. mjesto u disciplini 400 metara mješovito.

Štafeta 4x100 mješovito mix u sastavu Ivica Patrun, Anja Štark, Bruno Živković i  Ela Cippico je zauzela 8. mjesto u državi.

Također muške štafete 4x100 slobodno i 4x100 mješovito su zauzele 12. mjesto

U ekipnom poretku plivači su zauzeli odlično 12. mjesto, s ukupno 181 bodom, a plivačice 14. mjesto, s ukupno 121 bodom.

Velike čestitke svim kadetima koji su se uspjeli plasirati na prvenstvo Hrvatske! Veselimo se novim uspjesima!!!!!!!!!!

Sportski pozdrav do sljedećeg druženja!!!

Ivan Barišić, mag. cin.

O nama

Poštovani prijatelji plivanja,

nakon dovršetka i puštanja u pogon bazena u Utrinama (2004.), konačno su zadovoljeni i osnovni uvjeti za pokretanje vlastite škole plivanja čime je naš klub otvorio novo poglavlje stvaranja te vjerujemo da sa svojim radom i zadovoljnim članovima i dalje dostojno prezentiratiramo svoj grad kao i do sada.

Info

Plivački klub Novi Zagreb

Adresa: Kombolova 4 a, 10010 Zagreb

Fax: 01/ 6521 912

E-mail: swimzg@swimzg.hr

Pratite nas