Novosti

Kadetsko PH za kadete, izvješće trenera

Iza nas je glavno natjecanje sezone za kadetkinje i kadete KADETSKO PRVENSTVO HRVATSKE (19. i 20. srpnja 2019. godine) koji je održan u Zagrebu  u organizaciji Zagrebačkog plivačkog saveza. Na natjecanju je sudjelovalo 212 plivača i plivačica iz Hrvatske. Plivački klub Novi Zagreb je predstavljalo 6 plivačica i plivača. Plivačice Ela Cippico i Anja Štark, te plivači Bruno Živković, Filip Vilenica, Ivica Patrun i David Bursać. Na Kadetskom prvenstvu Hrvatske ukupno su osvojene dvije medalje.

Na početku 1. programa plivačima su uručene nagrade za ostvareni plasman u HPS mini grand prixa gdje je naš Bruno Živković osvojio nagradu za 6. mjesto u ukupnom poretku. Čestitamo!!

Osvajači medalja:

Bruno Živković 3. mjesto u disciplini 200 metara leptir.

Anja Štark 3. mjesto u disciplini 100 metara prsno.

Štafete su ostvarile očekivane plasmane

Plivači:

4x100 slobodno 12. mjesto

4x100 mješovito 11. mjesto

Plivačice i plivači:

4x100 mješovito mix 7. mjesto.

U ukupnom poretku klubova PK Novi Zagreb je zauzeo 11. mjesto s ukupno 561 bodom što je za 259 bodova više nego na Kadetskom prvenstvu Hrvatske u malom bazenu.

Ovim natjecanjem završava sezona za kadete i oni odlaze na zasluženi odmor.

Vidimo se na početku nove sezone 2.9.!!!!

Sportski pozdrav!!!!!

Ivan Barišić, mag.cin.

O nama

Poštovani prijatelji plivanja,

nakon dovršetka i puštanja u pogon bazena u Utrinama (2004.), konačno su zadovoljeni i osnovni uvjeti za pokretanje vlastite škole plivanja čime je naš klub otvorio novo poglavlje stvaranja te vjerujemo da sa svojim radom i zadovoljnim članovima i dalje dostojno prezentiratiramo svoj grad kao i do sada.

Info

Plivački klub Novi Zagreb

Adresa: Kombolova 4 a, 10010 Zagreb

Fax: 01/ 6521 912

E-mail: swimzg@swimzg.hr

Pratite nas