Novosti

PH za dobne skupine, izvješće trenera

Iza nas je glavno natjecanje sezone za mlađe juniore, juniore i mlađe seniore PRVENSTVO HRVATSKE ZA DOBNE SKUPINE (29. 7. - 1. 8. srpnja 2019. godine) koji je održan u Zagrebu  u organizaciji Zagrebačkog plivačkog saveza.      Na natjecanju je sudjelovalo 300-tinjak plivača i plivačica iz Hrvatske. Plivački klub Novi Zagreb je predstavljalo 6 plivačica i plivača. Plivačice Ema Mandek, Pavla Momčilović i Klara Pustahija te plivači Bruno Živković, Fabijan Junaci i Marin Vrdoljak. Plivači i plivačice su plivali svoja najbolja vremena gotovo u svakoj utrci i s tim vremenima izborili nastup u 7 završnih utrka i 2 nastupa štafeta u juniorskoj konkurenciji.

Štafete su ostvarile slijedeće plasmane:

- 4x 100 mješovito mix u sastavu Momčilović, Vrdoljak, Mandek i Junaci 8. mjesto.

- 4x 100 slobodno mix u sastavu Junaci, Mandek, Momčilović i Vrdoljak 7. mjesto.

Plivačice su ukupno osvojile 118 bodova što je bilo dovoljno za 17. mjesto i plivači su ukupno osvojili 113 bodova što je bilo dovoljno za 22. mjesto u ukupnom poretku klubova u RH.

Sportski pozdrav!!!!!

Ivan Barišić, mag cin.

O nama

Poštovani prijatelji plivanja,

nakon dovršetka i puštanja u pogon bazena u Utrinama (2004.), konačno su zadovoljeni i osnovni uvjeti za pokretanje vlastite škole plivanja čime je naš klub otvorio novo poglavlje stvaranja te vjerujemo da sa svojim radom i zadovoljnim članovima i dalje dostojno prezentiratiramo svoj grad kao i do sada.

Info

Plivački klub Novi Zagreb

Adresa: Kombolova 4 a, 10010 Zagreb

Fax: 01/ 6521 912

E-mail: swimzg@swimzg.hr

Pratite nas