Novosti

VAŽNO - OBAVEZAN LIJEČNIČKI PREGLED PLIVAČA/ ICA!

LISTE ZA LIJEČNIČKI PREGLED SU ZATVORENE!

S obzirom da nam u mjesecu listopadu ističu 6 mjesečne liječničke licence, u dogovoru s Poliklinikom za medicinu rada i športa Borovje dogovoreni su termini za obavljanje liječničkog pregleda za idućih 6 mjeseci.

Izmjene tablica su moguće u manjem djelu (limit s terminima), a sve moguće promjene možemo pokušati napraviti do 09.10.2019. (srijeda, do 20.00 sati) kada trebamo u Polikliniku poslati popunjene tablice. Izmjene nakon 09.10.2019. - nisu moguće, odnosno, polaznici sami dogovaraju pregled.

Svi novo upisani članovi koji se ne nalaze na popisu mogu izabrati jedan od slobodnih termina uz obavezu javljanja na mail Kluba kako bi se termin službeno zabilježio.

Sve možebitne zahtjeve za promjenom termina pregleda treba poslati na klupski mail na adresu - Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Podsjećamo, liječnička potvrda za polaznike upisane u Klub izvan službenih rokova (04i i 10i mjesec) vrijedi do prvog službenog termina za obavljanje liječničkog pregleda.

Termini i popis polaznika za pregled po danima:

 pdf icon... termin pregleda plivača/ ica (klik) ... - zadnja promjena 09.10.2019.

Pregled se obavlja:

- na adresi:

DOM ZDRAVLJA BOROVJE, ZDESLAVA TURIĆA 1, (PREKO PUTA OSNOVNE ŠKOLE BOROVJE)

-  kontakt: 01/ 646 56 50,

- cijena pregleda = 40,00kn.

- NAPOMENA PK NOVI ZAGREB:

Liječnički pregled je OBAVEZAN za sve polaznike PK Novi Zagreb i vrijedi 6 mjeseci.

Nakon obavljenog pregleda potvrdu liječnika OBAVEZNO donijeti treneru/ ici grupe najkasnije do 28-10-2019 (ponedjeljak) do 20.00 sati nakon čega slijedi ZABRANA TRENIRANJA za sve koji nisu donijeli traženu potvrdu.

- NAPOMENA 2:

Molimo roditelje da poštuju zakazane termine čime bi se trebale izbjeći gužve. Na pregled je potrebno doći 15ak minuta ranije.

Svima koji neće doći na zakazani termin Poliklinika ne garantira obavljanje pregleda u razumnom vremenu odnosno liječnički pregled će se moći obaviti kada u Poliklinici neće biti gužva.

***

- NAPOMENA 3 (citirano):

˝Ukoliko Vaši članovi moraju vaditi krv (samo stariji od 12 godina jednom svake dvije godine), isto se može obaviti u BOROVJU ili u Gajnicama svaki radni dan od 7,15 do 10,15, a srijedom i od 13,30 do 16,30 (bez obzira na termin sportskog pregleda) ili se može donijeti lab.nalaz iz drugih laboratorija ne stariji od dvije godine.

Sportaši koji dolaze na pregled prvi puta trebali bi izvaditi krv (ako moraju) dan-dva prije pregleda tako da nam do pregleda pristignu njihovi nalazi (no mogu i na sam dan pregleda).

Ukoliko među Vašim članovima ima koji sportaš s težim zdravstvenim problemima (transplantirani organ, imunodeficijencija, šećerna bolest i sl.), molimo Vas da nas o tome obavijestite kako bismo za tu osobu rezervirali posebni termin.˝

***

- Poliklinika za medicinu rada i športa Borovje izabrana je iz razloga što veći dio polaznika stanuje bliže adresi Poliklinike nego drugim sportskim ambulantama što ne bi trebalo biti prepreka da polaznici obave pregled i u drugim sportskim ambulantama. S tim u svezi, prilažemo adresu još jedne sportske ambulante uz napomenu - istu treba samostalno nazvati, informirati se (cijena pregleda, ostalo) i dogovoriti termin za pregled.

Zdravstvena ustanova za medicinu rada i sporta VAŠ PREGLED, 10000 Zagreb, Trpinjska ulica 9, (Borongaj)
   - Kontakt za naručivanje za grupne (klupske) termine ili hitne pojedinačne slučajeve:
   - Fran Maurović (voditelj centra za sportsku medicinu)
   - Mob: 092 323 8233
   - Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

   - Kontakt za roditelje (ako oni naručuju svoje dijete na sportski pregled):
   - Tel. : +385 1 5811 587
   - Fax : +385 1 5811 591
   - Email : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Radno vrijeme:
Radnim danima 7.30 - 15.30
Web: www.vaspregled.hr
Cijena klupskog pregleda sportaša iznosi 40,00 kuna po osobi (isto kao i u Poliklinici).

- Napomena:

Mogući su problemi s nalaženjem parkinga.

O nama

Poštovani prijatelji plivanja,

nakon dovršetka i puštanja u pogon bazena u Utrinama (2004.), konačno su zadovoljeni i osnovni uvjeti za pokretanje vlastite škole plivanja čime je naš klub otvorio novo poglavlje stvaranja te vjerujemo da sa svojim radom i zadovoljnim članovima i dalje dostojno prezentiratiramo svoj grad kao i do sada.

Info

Plivački klub Novi Zagreb

Adresa: Kombolova 4 a, 10010 Zagreb

Fax: 01/ 6521 912

E-mail: swimzg@swimzg.hr

Pratite nas