Novosti

KORONAVIRUS = OTKAZIVANJE TRENINGA od ponedjeljka, 16.03. do daljnjega!!

Dragi naši roditelji i plivači,
 temeljem odluke Stožera civilne zaštite grada Zagreba zbog epidemiološke situacije i suzbijanja širenja virusa COVID-19 korištenje sportskih objekata za rekreaciju, edukaciju (plivačka škola) i sport nije dopušteno do daljnjega. Sukladno navedenom, bazen Utrina privremeno prestaje s radom za navedene aktivnosti od ponedjeljka, 16. ožujka 2020. - do daljnjega.

Korištenje bazena je dopušteno samo za treninge vrhunskih sportaša.

O nastavku rada biti ćete pravovremeno obavješteni putem naših internetskih stranica i mailova (svi roditelji koji su ostavili kontakt adresu).

Čuvajte sebe, čuvajte druge i vidimo se uskoro!! 

Vaš i naš PK Novi Zagreb

* * *

ZAKLJUČCI STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE GRADA ZAGREBA:

Danas je u poslijepodnevnim satima u Uredu za upravljanje u hitnim situacijama održana sjednica Stožera civilne zaštite Grada Zagreba, a na kojoj su osim članova Stožera prisustvovali i pročelnici gradskih upravnih tijela. Nakon rasprave vezane za razvoj epidemiološke situacije, preporuke Nacionalnog stožera civilne zaštite i odluke Vlade Republike Hrvatske, Stožer civilne zaštite Grada Zagreba zaključio je:
1.     Od ponedjeljka, 16. ožujka 2020. prekida se redoviti odgojno - obrazovni proces u dječjim vrtićima te u osnovnim i srednjim školama Grada Zagreba. Zaposleni u odgojno-obrazovnim ustanovama dužni su biti na radnim mjestima. Roditelji djece rane i predškolske dobi, te učenika osnovnih škola od I. do IV. razreda koji ne mogu osigurati čuvanje, mogu dovesti djecu u pripadajuće odgojno obrazovne ustanove.
2.    Kulturne ustanove, kina i druga mjesta okupljanja trebaju poštivati preporuke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske vezane za higijenske standarde i  brojku do 100 osoba na takvim mjestima uključujući zaposlenike.
3.    Noćni klubovi i ugostiteljski objekti također trebaju poštivati preporuke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, preporučenu brojku do 100 osoba uključujući  zaposlenike te higijenske standarde.
4.    Do daljnjeg se otkazuju sve sportske priredbe i natjecanja. Sportski objekti u gradu Zagrebu koristiti će se samo za treninge vrhunskih sportaša uz pridržavanje svih higijenskih i sigurnosnih  uputa, a korištenje objekata za rekreaciju i edukaciju nije dopušteno do daljnjega. Stožer civilne zaštite Grada Zagreba poziva građane na odgovorno ponašanje sukladno uputama nadležnih tijela, a organizatore skupova i svih drugih događanja na striktno pridržavanje i praćenje preporuka.
Jedini cilj svih preporuka je zaštita zdravlja svakoga nas, odnosno svih članova zajednice.

* * *

O nama

Poštovani prijatelji plivanja,

nakon dovršetka i puštanja u pogon bazena u Utrinama (2004.), konačno su zadovoljeni i osnovni uvjeti za pokretanje vlastite škole plivanja čime je naš klub otvorio novo poglavlje stvaranja te vjerujemo da sa svojim radom i zadovoljnim članovima i dalje dostojno prezentiratiramo svoj grad kao i do sada.

Info

Plivački klub Novi Zagreb

Adresa: Kombolova 4 a, 10010 Zagreb

Fax: 01/ 6521 912

E-mail: swimzg@swimzg.hr

Pratite nas