Novosti

Prestanak plaćanja članarine od 01.05.2020.

S obzirom da i dalje nema naznaka kada bi mogli početi s treninzima na bazenu, Klub je donio Odluku o prestanku plaćanja članarine za razdoblje od 01.05.2020 do stvaranja uvjeta za početak treniranja.

Podsjećamo roditelje koji još nisu stigli izvršiti uplatu - članarina za 03-2020 plaća se u punom iznosu, a članarina za 04-2020 umanjena je za 50% (od punog iznosa članarine).

Molimo vas da i dalje poštujete upute Nacionalnog stožera i pazite na svoje zdravlje kako bi po završetku posebnih okolnosti mogli nastaviti raditi punim intenzitetom.

Također, molimo da pratite obavijesti na našoj internetskoj stranici i na društvenoj mreži (facebook - Plivački klub Novi Zagreb) gdje ćemo objavljivati sve nove informacije vezane uz rad Kluba.

Treninzi na suhom i dalje će se organizirati na našoj facebook stranici svakog ponedjeljka, srijede i petka s početkom u 18.00 sati.

I na kraju, PK Novi Zagreb zahvaljuje roditeljima i članovima na velikoj podršci i uplaćenim članarinama u ovom razdoblju posebnih okolnosti gdje ništa nije normalno.

Vjerujemo da nakon ovog razdoblja kreće još bolja priča ...

Srdačan pozdrav!

Vaš i naš PK Novi Zagreb

O nama

Poštovani prijatelji plivanja,

nakon dovršetka i puštanja u pogon bazena u Utrinama (2004.), konačno su zadovoljeni i osnovni uvjeti za pokretanje vlastite škole plivanja čime je naš klub otvorio novo poglavlje stvaranja te vjerujemo da sa svojim radom i zadovoljnim članovima i dalje dostojno prezentiratiramo svoj grad kao i do sada.

Info

Plivački klub Novi Zagreb

Adresa: Kombolova 4 a, 10010 Zagreb

Fax: 01/ 6521 912

E-mail: swimzg@swimzg.hr

Pratite nas