Novosti

Dolazi ljeto, a mi radimo do ....

Dragi naši,

približava nam se kraj školske plivačke godine te vas želimo informirati o slijedećem:

  • Plivačka škola PK Novi Zagreb PRESTAJE s radom dana 30.06.2020. (utorak) OSIM U SLUČAJU NASTAVKA TRENIRANJA U 07. MJESECU (ANKETA).
  • članarina za 06. mjesec PLAĆA SE bez obzira da li je polaznik bio prisutan na treninzima ili ne (raniji odlazak na more, odlazak kod bake i dede i sl. ...),
  • sredinom mjeseca srpnja kreće se s formiranjem plivačkih grupa za sezonu 2020/ 2021. Nove grupe će biti izvješene na oglasnoj ploči Kluba te objavljene na web stranicama Kluba krajem 07og mjeseca.,
  • ukoliko do 10.08.2020. (ponedjeljak) polaznik nema podmirene sve članarine isti će biti brisan iz evidencije članstva. Ponovni upis u PK Novi Zagreb ili dobivanje licence za prelazak u drugi klub biti će mogući nakon podmirenja zaostalih obaveza.
  • Odlukom UO Kluba članovi koji PRESTAJU s treniranjem s danom 30.06.2020. (utorak) oslobođeni su paušalnog plaćanja članarine za 07i i 08i mjesec u 2020. godini.
  • Plivačka škola započinje sa radom dana 07.09.2020. (ponedjeljak).
  • S početkom nove plivačke sezone polaznik se TREBA JAVITI treneru/ ici grupe NAJKASNIJE 7 DANA od početka nove plivačke sezone u protivnom smatrat će se da je isti odustao od treniranja i biti će brisan iz članstva.

Napomena:

U narednom tjednu Klub će provesti ANKETU za nastavak treniranja u 07. mjesecu za programe Plivačka škola i Usavršavanje plivanja.

Ankete će biti poslane na mail adrese roditelja.

Nakon obrade Ankete javiti ćemo se roditeljima rezultate Ankete.

Vaš i naš

PK Novi Zagreb

O nama

Poštovani prijatelji plivanja,

nakon dovršetka i puštanja u pogon bazena u Utrinama (2004.), konačno su zadovoljeni i osnovni uvjeti za pokretanje vlastite škole plivanja čime je naš klub otvorio novo poglavlje stvaranja te vjerujemo da sa svojim radom i zadovoljnim članovima i dalje dostojno prezentiratiramo svoj grad kao i do sada.

Info

Plivački klub Novi Zagreb

Adresa: Kombolova 4 a, 10010 Zagreb

Fax: 01/ 6521 912

E-mail: swimzg@swimzg.hr

Pratite nas