Novosti

Upis novih polaznika počeo 31.08.!!!!!

Eto, uspeli smo postići dogovor s Upravom bazena i već dana 31.08.2020. (ponedjeljak) u vremenu od 18.00-19.30 sati započeli smo s upisima i prijemom novih članova!!

Što treba znati za prijem u plivačku školu?? (klik!)

Početak treniranja za sve plivačke grupe je 07.09. (ponedjeljak) prema objavljenom rasporedu - (klik)

***

Zbog pandemije covid-19 na bazenu Utrina su određene mjere zaštite kod prijama novih polaznika u Klub. S tim u svezi molimo roditelje da se pridržavaju slijedećih uputa:

1. prije dolaska na upis molimo da na našim stranicama preuzmete upisni list i GDPR obrazac (privola za roditelje/ staratelje za obradu podataka budućeg polaznika), iste ispunite, donesete na bazen Utrina i predate osobi na upisnom mjestu. Ovim postupkom spriječiti ćemo nepotrebno grupiranje. :),

pdf icon

... upisni list

pdf icon

... GDPR obrazac (privola roditelja/ staratelja za obradu podataka polaznika)

 

2. na bazen doći sa zaštitnom maskom jer bez iste Uprava ne dopušta ulazak na bazen (djeca nemaju obvezu nošenja zaštitnih maski!),

3. molimo roditelje da sa sobom ponesu vlastitu kemijsku olovku,

4. u slučaju formiranja upisnog reda molimo roditelje za održavanje fizičke distance od 1,5m.

5. U slučaju povišene temperature, umora ... i dr. mogućih simptoma covid-19 te sumnje da ste nedavno bili u društvu zaražene osobe s covid-19 molimo da svoj dolazak odgodite.

Prema preporukama Stožera PK Novi Zagreb je poduzeo slijedeće zaštitne mjere:

1. osobe na upisu nose zaštitne maske,

2. Klub osigurava dezinfekcijska sredstva koji će se nalaziti uz upisne stolove.

Za sve dodatne informacije zainteresirani se mogu obratiti na e-mail Kluba Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj 098 600 467 (kontakt radni dan od 09.00-20.00 sati).

To bi bilo to. Da, kad dođete na bazen - mi smo u narančastim majicama. Vidi nas se, a i čuje, jer ... mi smo vukovi iz Novog Zagreba!

 

Dobrodošli!

Vaš i naš PK Novi Zagreb

O nama

Poštovani prijatelji plivanja,

nakon dovršetka i puštanja u pogon bazena u Utrinama (2004.), konačno su zadovoljeni i osnovni uvjeti za pokretanje vlastite škole plivanja čime je naš klub otvorio novo poglavlje stvaranja te vjerujemo da sa svojim radom i zadovoljnim članovima i dalje dostojno prezentiratiramo svoj grad kao i do sada.

Info

Plivački klub Novi Zagreb

Adresa: Kombolova 4 a, 10010 Zagreb

Fax: 01/ 6521 912

E-mail: swimzg@swimzg.hr

Pratite nas