Novosti

Dana 07.09. - ponedjeljak, počinju treninzi!!!! Tko se nije skrio ....

Ok, daklem, počinjemo za ozbiljno - počinje nova plivačka sezona u nekom novom vremenu, s novim oblikom života, ponašanja - s ne druženjima, distancama, maskama .... sto čuda. No, mi ćemo polako i nećemo se dati!!

S obzirom na spomenuta nova vremena i proglašenu pandemiju svima znanog covid-19 te uvedenih zaštitnih mjera podsjećamo što se smije, a što ne na bazenu Utrina budući da ćemo se uskoro vidjeti u većem broju:

Roditelji naši svagdašnji ...

- dolazak polaznika na bazen je najkasnije 15 minuta prije početka treninga,

- roditelji dovode djecu na bazen sa zaštitnom maskom na licu - bez zaštitne maske, prema zaštitnim mjerama uprave bazena - roditeljima je zabranjen ulazak na bazen!!

Napomena:

DJECA nemaju obvezu nošenja zaštitnih maski!!!!

- s obzirom na manjak kabina za presvlačenje plivači/ ice se presvlače na tribini (info za nove roditelje), a ulazak na tribinu za roditelje je ZABRANJEN od strane uprave bazena!!

Napomena:

Izuzetak - ulazak na tribinu dopušten je roditeljima 1. godine Plivačke škole - za novoupisanu djecu (uglavnom 5-6 godina) koja se još ne znaju obući/ presvući, a nakon što je dijete obučeno/ presvučeno molimo roditelje da napuste tribinu, jer osiguranje bazena Utrina ozbiljno trenira karate, judo, tai-chi .... Ne brinite, djecu ne ostavljate same jer će uz njih biti naši treneri ...

Preporuka je da djeca prilikom dolaska na bazen već imaju obućeni kupači kostimu (djevojke) ili kupače gačice (dječaci) zbog što kraćeg zadržavanja roditelja na tribini. Molimo roditelje da kod kuće naprave i koji trening samostalnog presvlačenja kako bi se dijete što prije osamostalilo s obzirom da bi uprava mogla - teško izboreno dopuštenje ulaska roditelja novoupisane djece na tribinu za presvlačenje - ukinuti ako se mjere zaštite budu pooštravale. Prilikom treniranja presvlačenja - štoperica nije potrebna ...

- polaznik na treningu MORA imati plivačku kapu (pravilo bazena) i bez iste ne može pristupiti treningu,

- u slučaju povišene temperature, umora i dr. mogućih simptoma covid-19 te sumnje da ste nedavno bili u društvu zaražene osobe s covid-19 molimo da svoj dolazak na trening odgodite i potražite savjet lječnika ili ljekarnika i pritom - pliz - javite i nama kako bi znali poduzeti mjere zaštite prema polaznicima i zaposlenicima.

Roditeljski sastanci, info roditeljima ...

- zbog mjera zaštita nije moguće održavanje roditeljskih sastanaka te za sve informacije molimo roditelje da nas kontaktiraju na službeni mail - Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ... Mail će biti prosljeđen treneru grupe te će na isti biti odgovoreno. Ukoliko nema odgovora unutar 48 sati - mail nije zaprimljen pa molimo da nas kontaktirate ponovno,

- za svaku plivačku grupu slaže se mail lista roditelja kao primarni kontakt trenera s roditeljima te je važno da nam roditelji dostave mail adresu kako bi mogli biti u kontaktu (povremene opće obavijesti - otkazivanje treninga zbog natjecanja ..., registracije u HPS, liječnički pregled polaznika, odlazak na natjecanja ...)

Podsjetnik za stare članove ...

  • članarina za 06. mjesec PLAĆA SE bez obzira je li polaznik bio prisutan na treninzima ili ne s obzirom da su treninzi bili organizirani i provođeni uz odobrenje i mjere Gradskog stožera za civilnu zaštitu. Molimo roditelje i polaznike da provjere uplatu članarine za 06-2020 jer bez iste polaznik neće moći pristupiti treningu.
  • članarinu za 07-2020 plaćaju samo polaznici koji su dolazili na treninge u 07-2020.
  • Dobivanje Licence i Ispisnice za prelazak u drugi klub biti će mogući nakon podmirenja zaostalih članskih obveza.
  • S početkom nove plivačke sezone polaznik se TREBA JAVITI treneru/ ici grupe NAJKASNIJE 7 DANA od početka nove plivačke sezone u protivnom smatrat će se da je isti odustao od treniranja.

Napomena, završno:

PK Novi Zagreb nije vlasnik već korisnik prostora na bazenu Utrina kao i svi članovi Kluba i njihovi roditelji/ skrbnici te smo kao takvi dužni pridržavati se propisanih mjera zaštite na bazenu što će pridonijeti stvaranju i održavanju dobre radne atmosfere u Klubu i prostoru gdje stvaramo.

Svim članovima i trenerima želimo veselu i uspješnu novu sezonu!!

Vaš i naš PK Novi Zagreb

O nama

Poštovani prijatelji plivanja,

nakon dovršetka i puštanja u pogon bazena u Utrinama (2004.), konačno su zadovoljeni i osnovni uvjeti za pokretanje vlastite škole plivanja čime je naš klub otvorio novo poglavlje stvaranja te vjerujemo da sa svojim radom i zadovoljnim članovima i dalje dostojno prezentiratiramo svoj grad kao i do sada.

Info

Plivački klub Novi Zagreb

Adresa: Kombolova 4 a, 10010 Zagreb

Fax: 01/ 6521 912

E-mail: swimzg@swimzg.hr

Pratite nas