Novosti

VAŽNO - Obavezan liječnički pregled sportaša!!

Poštovani roditelji, popunjene liste za pregled su poslane Poliklinici za medicinu rada i športa Borovje te su nam potvrđeni termini za obavljanje liječničkog pregleda za idućih 6 mjeseci. 

Obavijest o obavljanju obaveznog liječničkog pregleda, osim na našim stranicama, predajemo polaznicima u ruke (rezanci), istu stvaljamo na Oglasnu ploču Kluba na bazenu Utrina i šaljemo roditeljima na dostavljene mail kontakt adrese.

Svi novoupisani polaznici/ roditelji u Klub - nakon što smo predali popunjene liste - trebaju osobno kontaktirati Polikliniku i dogovoriti termin pregleda. Podjećamo, Liječnička potvrda mora biti predana treneru grupe do 19.10.2020.!!

***

Zdravstveni status polaznika je najvažnija stavka u PK Novi Zagreb. Polaznici intenzivno rastu, mjenjaju se i naša je dužnost paziti da njihovo izlaganje pojačanim naporima u športu bude zdravstveno kontrolirano na obostrano zadovoljstvo. Molimo roditelje da nam pomognu u praćenju i provođenju istog. Hvala!!

 

Termini i popis polaznika za pregled po danima:

 pdf icon... termin pregleda plivača/ ica (klik) ...

 

OPĆE OBAVIJESTI:

Pregled se obavlja:

- na adresi:

DOM ZDRAVLJA BOROVJE, ZDESLAVA TURIĆA 1, (PREKO PUTA OSNOVNE ŠKOLE BOROVJE)

-  kontakt: 01/ 646 56 50,

- e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

- cijena pregleda = 40,00kn.

 

NAPOMENA PK NOVI ZAGREB:

Liječnički pregled je OBAVEZAN za sve polaznike PK Novi Zagreb i vrijedi 6 mjeseci.

Nakon obavljenog pregleda potvrdu liječnika OBAVEZNO donijeti treneru/ ici grupe najkasnije do 19-10-2020 (ponedjeljak) do 20.00 sati.

- Ne obavljanje liječničkog pregleda i ne donošenje Liječničke potvrde treneru grupe do naznačenog datuma znači zabranu treniranja i nastupanja na natjecanjima do ispunjenja obveze!-

 

NAPOMENA 2:

Molimo roditelje da poštuju zakazane termine čime bi se trebale izbjeći gužve. Na pregled je potrebno doći 15ak minuta ranije obavezno poštivanje mjera zaštite protiv covid-19 (zaštitne maske u zatvorenom prostoru ...).

Svima koji neće doći na zakazani termin Poliklinika ne garantira obavljanje pregleda u razumnom vremenu odnosno liječnički pregled će se moći obaviti kada u Poliklinici neće biti gužva.

***

- NAPOMENA 3 (citirano):

˝Ukoliko Vaši članovi moraju vaditi krv (samo stariji od 12 godina jednom svake dvije godine), isto se može obaviti u BOROVJU ili u Gajnicama svaki radni dan od 7,15 do 10,15, a srijedom i od 13,30 do 16,30 (bez obzira na termin sportskog pregleda) ili se može donijeti lab.nalaz iz drugih laboratorija ne stariji od dvije godine.

Sportaši koji dolaze na pregled prvi puta trebali bi izvaditi krv (ako moraju) dan-dva prije pregleda tako da nam do pregleda pristignu njihovi nalazi (no mogu i na sam dan pregleda).

Ukoliko među Vašim članovima ima koji sportaš s težim zdravstvenim problemima (transplantirani organ, imunodeficijencija, šećerna bolest i sl.), molimo Vas da nas o tome obavijestite kako bismo za tu osobu rezervirali posebni termin.˝

***

- Poliklinika za medicinu rada i športa Borovje izabrana je iz razloga što veći dio polaznika stanuje bliže adresi Poliklinike nego drugim sportskim ambulantama što ne bi trebalo biti prepreka da polaznici obave pregled i u drugim sportskim ambulantama. S tim u svezi, prilažemo adresu još jedne sportske ambulante uz napomenu - istu treba samostalno nazvati, informirati se (cijena pregleda, ostalo) i dogovoriti termin za pregled.

Zdravstvena ustanova za medicinu rada i sporta VAŠ PREGLED, 10000 Zagreb, Trpinjska ulica 9, (Borongaj)
   - Kontakt za naručivanje za grupne (klupske) termine ili hitne pojedinačne slučajeve:
   - Fran Maurović (voditelj centra za sportsku medicinu)
   - Mob: 092 323 8233
   - Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

   - Kontakt za roditelje (ako oni naručuju svoje dijete na sportski pregled):
   - Tel. : +385 1 5811 587
   - Fax : +385 1 5811 591
   - Email : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Radno vrijeme:
Radnim danima 7.30 - 15.30
Web: www.vaspregled.hr
Cijena klupskog pregleda sportaša iznosi 40,00 kuna po osobi (isto kao i u Poliklinici).

- Napomena:

Mogući su problemi s nalaženjem parkinga.

O nama

Poštovani prijatelji plivanja,

nakon dovršetka i puštanja u pogon bazena u Utrinama (2004.), konačno su zadovoljeni i osnovni uvjeti za pokretanje vlastite škole plivanja čime je naš klub otvorio novo poglavlje stvaranja te vjerujemo da sa svojim radom i zadovoljnim članovima i dalje dostojno prezentiratiramo svoj grad kao i do sada.

Info

Plivački klub Novi Zagreb

Adresa: Kombolova 4 a, 10010 Zagreb

Fax: 01/ 6521 912

E-mail: swimzg@swimzg.hr

Pratite nas