Novosti

Upis novih polaznika!

S jučerašnjim danom maknuli smo upisni stol iz predvorja bazena, no, upisi idu dalje!!

Svi zainteresirani za upis u Plivačku školu Novi Zagreb nakon dolaska na bazen Utrina trebaju se javiti na portu bazena i reći da su došli na upis u Klub. Nakon toga ćete biti upućeni na tribine bazena gdje će ili osoblje pozvati naše trenere u narančastom ili ćete se istima moći obratiti sami s porukom - mi smo došli za upis u Plivačku školu Novi Zagreb! Eto.

Mjere zaštite od covid-19 - VAŽNO!!

Zbog pandemije covid-19 na bazenu Utrina određene su mjere zaštite kod prijama novih polaznika u Klub. S tim u svezi molimo roditelje da se pridržavaju slijedećih uputa:

1. prije dolaska na upis molimo da na našim stranicama preuzmete upisni list i GDPR obrazac (privola za roditelje/ staratelje za obradu podataka budućeg polaznika), iste ispunite, donesete na bazen Utrina i predate treneru/ ici u narančastoj majici.

pdf icon

... upisni list (klik)

pdf icon

... GDPR obrazac (klik)

2. na bazen doći sa zaštitnom maskom jer bez iste Uprava ne dopušta ulazak na bazen (djeca, po novim mjerama zaštite također imaju obvezu nošenja zaštitnih maski!!!),

3. U slučaju povišene temperature, umora ... i dr. mogućih simptoma covid-19 te sumnje da ste nedavno bili u društvu zaražene osobe s covid-19 molimo da svoj dolazak odgodite.

Srdačno,

naš i vaš PK Novi Zagreb!

O nama

Poštovani prijatelji plivanja,

nakon dovršetka i puštanja u pogon bazena u Utrinama (2004.), konačno su zadovoljeni i osnovni uvjeti za pokretanje vlastite škole plivanja čime je naš klub otvorio novo poglavlje stvaranja te vjerujemo da sa svojim radom i zadovoljnim članovima i dalje dostojno prezentiratiramo svoj grad kao i do sada.

Info

Plivački klub Novi Zagreb

Adresa: Kombolova 4 a, 10010 Zagreb

Fax: 01/ 6521 912

E-mail: swimzg@swimzg.hr

Pratite nas