Novosti

Prekid treniranja u razdoblju od 28.11.-21.12.2020.

Postovani polaznici i roditelji,

dobili smo obavijest Sportskog saveza Grada Zagreba koju prenosimo u cijelosti:

Predmet: Epidemiološke mjere od 28.11.2020. -21.12.2020. - obavijest o djelomičnoj obustavi sportskih aktivnosti na objektima Ustanove USO

Poštovani,
Nove epidemiološke mjere stupaju na snagu u subotu, 28. studenog 2020. godine te Vas molimo da žurno obavijestite svoje članice koje koriste sate Programa javnih potreba u sportu Grada Zagreba na objektima Ustanove USO o sljedećem:

Obustavljaju se sve sportske aktivnosti, natjecanja i treninzi na objektima USO, osim za sportašice i sportaše I., II. i III. kategorije u pojedinačnim sportovima te za seniorske ekipe koje nastupaju na najvišem stupnju natjecanja.
Slijedom navedenog, u periodu trajanja progla5enih epidemiolo5kih mjera, korištenje objekta bit će omogućeno iskljućivo sportašicama, sportašima i ekipama navedenih kategorija te Vas molimo da uputite svoje članice da obustave treninge ostalih kategorija.
Također, molimo Vas da obavijestite članice kako će od sutra potpis trenera ili druge ovlaštene osobe kluba na evidencijskoj listi treninga ujedno biti i potvrda da svi sportaši prisutni na treningu pripadaju jednoj od gore navedenih kategorija.
Treninzi gore navedenih kategorija mogu se održavati kao i do sada, sukladno rasporedu i uz pridržavanje svih važećih mjera i preporuka.

S poštovanjem,

Ravnatelj:

Bernard Grebenar, dipl.oec

..................

Nismo se nadali ovakvom razvoju događaja, a posebno ne ponovnom zatvaranju bazena za sport. Podsjećamo da se mjere počinju primjenjivati s danom 28.11.2020 (subota) tako da od sutra nema treninga.

Prikupljanje domovnica (za članove koji do sada nisu bili registrirani u HPS) + kotizacija traje i dalje prema uputama, a sva komunikacija će ići preko službenog maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Sve obavijesti, nove informacije u svezi rada bazena roditelji će dobiti na prijavljene mail adrese te molimo roditelje koji nam još nisu dostavili kontakt mail adresu da to učine.

Budimo odgovorni, pazimo sebe i svoje bližnje, budimo strpljivi i vidimo se uskoro!

Vaš i naš PK Novi Zagreb!!

O nama

Poštovani prijatelji plivanja,

nakon dovršetka i puštanja u pogon bazena u Utrinama (2004.), konačno su zadovoljeni i osnovni uvjeti za pokretanje vlastite škole plivanja čime je naš klub otvorio novo poglavlje stvaranja te vjerujemo da sa svojim radom i zadovoljnim članovima i dalje dostojno prezentiratiramo svoj grad kao i do sada.

Info

Plivački klub Novi Zagreb

Adresa: Kombolova 4 a, 10010 Zagreb

Fax: 01/ 6521 912

E-mail: swimzg@swimzg.hr

Pratite nas