Novosti

Obavijest o članarini za prosinac 2020.

Poštovani roditelji, plivačice i plivači!

s obzirom na obvezujuće zaštine mjere Nacionalnog stožera CZ zbog pandemije covid-19 te zabrane obavljanja treninga i natjecanja (osim za sportaše 1, 2, i 3. kategorije), obavještavamo vas da je Upravni odbor Kluba donio Odluku o smanjenju članarine za mjesec prosinac te je ista određena u iznosu od 125,00kn/ polaznik za sve grupe i programe Plivačkog kluba Novi Zagreb.

Podsjetnik:

Prikupljanje domovnica (za članove koji do sada nisu bili registrirani u HPS) + kotizacija traje i dalje prema uputama - rok za prikupljanje potrebnog je pomaknut na 21.12.2020. (ponedjeljak, do 20.00 sati), a sve nam šaljete na službeni mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Plivač/ ica koji nije registriran u Hrvatskom plivačkom savezu ne može nastupiti na natjecanjima u organizaciji HPSa.

Sve nove obavijesti u svezi rada bazena roditelji biti će dostupne na našim internetskim i facebook stranicama pa molimo da ih povremeno posjetite i informirate se.

Budimo odgovorni, pazimo sebe i svoje bližnje, budimo strpljivi i vidimo se uskoro! Nadamo se.

Vaš i naš PK Novi Zagreb!!

O nama

Poštovani prijatelji plivanja,

nakon dovršetka i puštanja u pogon bazena u Utrinama (2004.), konačno su zadovoljeni i osnovni uvjeti za pokretanje vlastite škole plivanja čime je naš klub otvorio novo poglavlje stvaranja te vjerujemo da sa svojim radom i zadovoljnim članovima i dalje dostojno prezentiratiramo svoj grad kao i do sada.

Info

Plivački klub Novi Zagreb

Adresa: Kombolova 4 a, 10010 Zagreb

Fax: 01/ 6521 912

E-mail: swimzg@swimzg.hr

Pratite nas