Novosti

Popuštanje epidemioloških mjera .... početak treninga za sve??

Poštovani strpljivi polaznici i roditelji,

svi s velikim interesom pratimo rad stožera i nadamo se ublažavanju mjera s kojima bi bilo omogućeno treniranje svim polaznicima.

Na jučerašnjoj konferenciji za medije (28.01.) objavljeno je da mjere popuštaju te da se može krenuti s organiziranjem treninga poštujući sve epidemiološke mjere. Budući da epidemiološke mjere nisu definirane - Zagrebački plivački savez je dana 29.01. uputio žurni dopis/ upitnik Ustanovi za upravljanje sportskim objektima iz kojega izdvajamo:

˝... molimo Vas da nas što ranije uputite na koji način će se epidemiološke mjere implementirati na bazenu u odnosu na trenutačno stanje na bazenima. Naime, nakon jučerašnje informacije u medijima i dalje ostaju nejasne činjenice koje su to konkretne epidemiološke mjere koje će omogućiti svim plivačima bez obzira na kategorizaciju ili površinu objekta da dalje nastave sa svojim aktivnostima. Molimo Vas shvatite da o konkretnim podacima i pravovaljanim informacijama direktno ovisi daljnji status mladih plivača, kao i opstojnost klubova i cjelokupnog plivačkog sporta. ...˝

Sve u svemu, čekamo odgovor i upute kako organizirati provođenje treninga. Molimo za još malo strpljenja. Čim dobijemo službenu vijest o početku treniranja - javimo se!

Čuvajte sebe, čuvajte druge, budimo odgovorni i bez brige - sve će biti ok!

Čujemo se uskoro!!

Vaš i naš PK Novi Zagreb

 

O nama

Poštovani prijatelji plivanja,

nakon dovršetka i puštanja u pogon bazena u Utrinama (2004.), konačno su zadovoljeni i osnovni uvjeti za pokretanje vlastite škole plivanja čime je naš klub otvorio novo poglavlje stvaranja te vjerujemo da sa svojim radom i zadovoljnim članovima i dalje dostojno prezentiratiramo svoj grad kao i do sada.

Info

Plivački klub Novi Zagreb

Adresa: Kombolova 4 a, 10010 Zagreb

Fax: 01/ 6521 912

E-mail: swimzg@swimzg.hr

Pratite nas