Novosti

Bazeni i dalje rade!!!!

Službene stranice Hrvatski plivački savez - 31.03.2021.
 
Nacionalni stožer civilne zaštite najavio je danas nove epidemiološke mjere, koje će vrijediti do 15. travnja, a stupaju na snagu u ponoć. Iako uključuju zabranu treniranja u zatvorenim prostorima, to se ne odnosi na plivanje i bazene. Na upit ministru Božinoviću vrijedi li obustava treninga i za plivanje, odgovorio je: "To je i od ranije bilo tretirano odvojeno. Bazeni zasad ostaju, razloge smo već spominjali".
Hrvatski plivački savez je prijašnjih mjeseci bio u aktivnoj komunikaciji sa Stožerom i nadležnim institucijama te ovim putem želimo zahvaliti Stožeru na uvažavanju naših argumenata u korist plivanja.
Također, želimo pozvati naše plivače na savjesno ponašanje, kao i do sada, i na pridržavanje epidemioloških mjera kako bi se nesmetano moglo nastaviti s treninzima i u budućnosti.
 
HPS RADIMO

O nama

Poštovani prijatelji plivanja,

nakon dovršetka i puštanja u pogon bazena u Utrinama (2004.), konačno su zadovoljeni i osnovni uvjeti za pokretanje vlastite škole plivanja čime je naš klub otvorio novo poglavlje stvaranja te vjerujemo da sa svojim radom i zadovoljnim članovima i dalje dostojno prezentiratiramo svoj grad kao i do sada.

Info

Plivački klub Novi Zagreb

Adresa: Kombolova 4 a, 10010 Zagreb

Fax: 01/ 6521 912

E-mail: swimzg@swimzg.hr

Pratite nas