Novosti

Obavezni liječnički pregled plivača!!!!! Info!!!

Zdravstveni status polaznika je najvažnija stavka u PK Novi Zagreb.

Polaznici intenzivno rastu, mjenjaju se i naša je dužnost paziti da njihovo izlaganje pojačanim naporima u športu bude zdravstveno kontrolirano na obostrano zadovoljstvo.

Molimo roditelje da nam pomognu u praćenju i provođenju istog. Hvala!!

*****

S obzirom da nam uskoro ističu 6 mjesečne liječničke licence, u dogovoru s Poliklinikom za medicinu rada i športa Borovje dogovoreni su novi termini za obavljanje liječničkog pregleda za idućih 6 mjeseci.

Izmjene tablica su moguće u manjem djelu (limit s terminima), a sve moguće promjene možemo pokušati napraviti do 10.05.2021. (ponedjeljak, do 20.00 sati) kada trebamo u Polikliniku poslati popunjene tablice.

Izmjene nakon 10.05.2021. - nisu moguće, odnosno, polaznici sami dogovaraju pregled.

Sve možebitne zahtjeve za promjenom termina pregleda treba poslati na klupski mail na adresu - Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Na popisu nisu polaznici koji su upisani od 01.04.2021 i koji su već obavili Liječnički pregled i dostavili potvrdu u Klub.

Molimo roditelje da dobro pogledaju liste i ako smo kojim slučajem izostavili kojeg polaznika - pliz, javite!!

Termini i popis polaznika za pregled po danima:

 pdf icon... termin pregleda plivača/ ica (klik) ...

- (zadnja promjena 03.05.2021.) -

Pregled se obavlja:

- na adresi:

DOM ZDRAVLJA BOROVJE, ZDESLAVA TURIĆA 1, (PREKO PUTA OSNOVNE ŠKOLE BOROVJE)

- kontakt: 01/ 646 56 50,

- e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

- NAPOMENA PK NOVI ZAGREB:

Liječnički pregled je OBAVEZAN za sve polaznike PK Novi Zagreb i vrijedi 6 mjeseci.

Nakon obavljenog pregleda potvrdu liječnika OBAVEZNO treba donijeti treneru/ ici grupe najkasnije do 01-06-2021 (ponedjeljak) do 20.00 sati nakon čega slijedi ZABRANA TRENIRANJA za sve koji nisu donijeli traženu potvrdu.

***

- UPUTE POLIKLINIKE, CITIRANO:

˝Molim Vas da svi sportaši dolaze na pregled s maskama i 5 minuta prije samog termina jer je ulaz u Polikliniku zaključan i puštaju se samo naručeni sportaši neposredno prije vremena kad su naručeni. Ukoliko netko od sportaša ima temperaturu preko 37ºC (37,2ºC ili više) neka ne dolazi jer ga se neće primiti na pregled. Za tog sportaša treba odjaviti termin i dati ćemo mu drugi termin kada neće imati povišenu temperaturu.

Molim dostavu popisa u vremenu kako je naznačeno u tablici kako bi zaposlenici Poliklinike mogli prozivati naručene sportaše, obaviti mjerenje temperature, dezinfekciju i popunjavanje epidemiološkog upitnika.

Također molimo da se sportaši uredno odazivaju na rezervirane termine (ili neka ih na vrijeme otkažu) obzirom da zbog protuepidemijskih mjera više ne primamo tzv. „nenaručene“ sportaše pa termini propadaju. Unaprijed hvala.

Ukoliko Vaši članovi moraju vaditi krv (samo stariji od 12 godina jednom svake dvije godine), isto se može obaviti u BOROVJU ili u Gajnicama prema rasporedu objavljenom na www.poliklinika-zagreb.hr

Ukoliko među Vašim članovima ima koji sportaš s težim zdravstvenim problemima (transplantirani organ, imunodeficijencija, šećerna bolest i sl.), molimo Vas da nas o tome obavijestite kako bismo za tu osobu rezervirali posebni termin.˝

S poštovanjem

Lidija Hrastić-Novak, dr.med.

Ravnateljica

***

Poliklinika za medicinu rada i športa Borovje ponuđena je iz razloga što veći dio polaznika stanuje bliže adresi Poliklinike nego drugim sportskim ambulantama što ne bi trebalo biti prepreka da polaznici obave pregled i u drugim sportskim ambulantama.

Ukoliko naši ponuđeni termini nisu prihvatljivi, a iste ne možemo zamjeniti s drugim polaznicima prilažemo adresu još nekih sportskih ambulanti uz napomenu - istu treba samostalno nazvati, informirati se (cijena pregleda, ostalo) i dogovoriti termin za pregled.

1. Zdravstvena ustanova za medicinu rada i sporta VAŠ PREGLED, 10000 Zagreb, Trpinjska ulica 9, (Borongaj)
   - Kontakt za naručivanje za grupne (klupske) termine ili hitne pojedinačne slučajeve:
   - Fran Maurović (voditelj centra za sportsku medicinu)
   - Mob: 092 323 8233
   - Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

   - Kontakt za roditelje (ako oni naručuju svoje dijete na sportski pregled):
   - Tel. : +385 1 5811 587
   - Fax : +385 1 5811 591
   - Email : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Radno vrijeme:
Radnim danima 7.30 - 15.30
Web: www.vaspregled.hr

- Napomena:

Mogući su problemi s nalaženjem parkinga.

 

2. Ustanova za zdravstvenu skrb PRIMANOVA, 10000 Zagreb, Nemetova 2:

- ADRESA
10000 Zagreb, Hrvatska, Nemetova 2

- KONTAKT
mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
tel: +385 1 4693 103

- RADNO VRIJEME

Pon.- Pet.   07:00 – 15:00h

O nama

Poštovani prijatelji plivanja,

nakon dovršetka i puštanja u pogon bazena u Utrinama (2004.), konačno su zadovoljeni i osnovni uvjeti za pokretanje vlastite škole plivanja čime je naš klub otvorio novo poglavlje stvaranja te vjerujemo da sa svojim radom i zadovoljnim članovima i dalje dostojno prezentiratiramo svoj grad kao i do sada.

Info

Plivački klub Novi Zagreb

Adresa: Kombolova 4 a, 10010 Zagreb

Fax: 01/ 6521 912

E-mail: swimzg@swimzg.hr

Pratite nas