Novosti

Besplatan program Obuke neplivača!!

NAPOMENA RODITELJIMA, VAŽNO:

Zbog iznimnog interesa za besplatni Program Obuke neplivača određuje se pravilo upisa u Program:

- Polaznik se upisuje u Program prema postavljenim uvjetima (starost djeteta od 5-8 godina s prebivalištem na području Novog Zagreba) te nakon zaprimljenih ispunjenih obrazaca po principu - primamo sve dok ne popunimo grupu – 12 mjesta. Minimalni broj polaznika za održavanje programa = 6 polaznika.

- Ako obrasci stignu nakon popunjavanja traženog termina mogući je upis u neki od slijedećih slobodnih termina.

PK Novi Zagreb se obvezuje čuvati povjerljivost prikupljenih osobnih podataka, te omogućiti pristup i priopćavanje osobnih podataka samo u slučajevima koji su izričito propisani zakonom.

 

******

MTS

POZIV NA BESPLATNI PROGRAM OBUKE NEPLIVAČA:

PK Novi Zagreb prima prijave za Program Obuke neplivača za djecu od 5-8 godina starosti s područja Novog Zagreba, a koji će se održati na malom bazenu Ustanove Utrina u trajanju 6 ciklusa od po 3 tjedna.

Program je besplatan.

Termini Programa su:

 

  • 4. ciklus - od 06.-24.09.2021. - POPUNJENO!
  • 5. ciklus - 27.09.-15.10.2021. - POPUNJENO!
  • 6. ciklus - 18.10.-05.11.2021. - POPUNJENO!

Program se održava svaki radni dan na Bazenu Utrina, mali bazen (bazen za neplivače) i veliki bazen, u vremenu od 16.00-17.00 sati. pod stručnim nadzorom trenera PK Novi Zagreb.

U slučaju da polaznik još uvijek nije siguran u svoje plivačke majstorije Program Obuke neplivača može se nastaviti i u jednom od slijedećih termina.

Pojedini polaznik može sudjelovati najviše na 2 programa obuke.

S obzirom na uvjete i kvalitetu rada broj mjesta u grupi je limitiran (12 polaznika), a minimalni broj za održavanje Programa je 6 polaznika.

Upite i prijave za Program obuke naplivača primamo na klupski mail - Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Srdačan pozdrav,

Vaš i naš PK Novi Zagreb

Logo natječaja manje

O nama

Poštovani prijatelji plivanja,

nakon dovršetka i puštanja u pogon bazena u Utrinama (2004.), konačno su zadovoljeni i osnovni uvjeti za pokretanje vlastite škole plivanja čime je naš klub otvorio novo poglavlje stvaranja te vjerujemo da sa svojim radom i zadovoljnim članovima i dalje dostojno prezentiratiramo svoj grad kao i do sada.

Info

Plivački klub Novi Zagreb

Adresa: Kombolova 4 a, 10010 Zagreb

Fax: 01/ 6521 912

E-mail: swimzg@swimzg.hr

Pratite nas