Novosti

Miting sv. Patrika 2021. - prijave zatvorene!!

stpatrik malaikona

I tako to!! Prijave za 16. plivački miting za najmlađe ˝Miting sv. Patrika 2021.˝ su zatvorene!!

Zahvaljujemo na svim pristiglim prijavama i nadamo se kako će natjecanje proći bez problema i uz poštivanje trenutnih epidemioloških mjera!

Lista prijava – https://www.croswimspace.org/Sadrzaj/Rezultati/20211002Patrik-LP.pdf

Klubovima koji su prijavili svoje plivače/ ice na natjecanje poslali smo mail s Propozicijama natjecanja, Epidemiolosku listu, shemu ulaska i smjestaja klubova posebno za program subota i posebno za program nedjelja i obrazac za odjavu natjecatelja. U slučaju da netko od klubova nije dobio mail - molimo da nas kontaktirate pa ćemo ponoviti slanje.

*****

Molimo roditelje čija djeca nisu članovi PK Novi Zagreb da ne uplaćuju pojedinačno startninu za natjecanje na račun PK Novi Zagreb.

Račun za kotizaciju biti će ispostavljen matičnim klubovima, a polaznici trebaju svoje uplate izvršiti u svom klubu.

Hvala!!

*****

Molimo klubove da se pridržavaju satnice ulaska klubova na bazen Utrina. Ulazak na prostor bazena Utrina ne može biti pojedinačno, a svima onima koji kasne ulazak ce biti omogućen nakon što na bazen uđu svi klubovi po dobivenom rasporedu uz prisustvo trenera matičnog kluba.

Za sve odjave i/ ili krive podatke na Listi prijava ili …. treba se javiti na mail - Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Svi plivačima/ icama želimo dobru zabavu i postizanje odličnih rezultata!!

Dobrodosli!!

Srdačno,

Alen Pišpek, predsjednik

*****

Logo natječaja manje

*****

MTS

*****

O nama

Poštovani prijatelji plivanja,

nakon dovršetka i puštanja u pogon bazena u Utrinama (2004.), konačno su zadovoljeni i osnovni uvjeti za pokretanje vlastite škole plivanja čime je naš klub otvorio novo poglavlje stvaranja te vjerujemo da sa svojim radom i zadovoljnim članovima i dalje dostojno prezentiratiramo svoj grad kao i do sada.

Info

Plivački klub Novi Zagreb

Adresa: Kombolova 4 a, 10010 Zagreb

Fax: 01/ 6521 912

E-mail: swimzg@swimzg.hr

Pratite nas