Novosti

Prijem novih vučića u Plivačku školu Novi Zagreb!!

Eto, polako nam stiže trenutak kada u našu Plivačku školu počinjemo primati nove vučiće!!

S obzirom na produženi remont bazena Utrina Provjera plivačkih znanja i prijem novih kandidata neće početi 05.09.2022. (ponedjeljak) već se isti pomiće na prvi radni dan bazena Utrina - obavijest o početku rada bazena Utrina slijedi uskoro!!!! Neslužbeno, početak rada bazena očekuje se 12.09., ali o tom potom .....

Provjera plivačkih znanja i prijem novih kandidata u Klub vrši se na bazenu Utrina, svaki radni dan od 18.00-19.30 sati i traje sve dok ne popunimo grupe.

Nakon provjere plivanja, slijedi razgovor s roditeljima i za one kandidate koji su zadovoljili provjeru plivanja upis može početi.

Za kandidate kojima treba još samo malo snage ili hrabrosti za upis pripremili smo Program obuke neplivača nakon čega možemo ponovno pristupiti provjeri plivanja za upis u Plivačku školu.

I to bi bilo to. Eh, da ... kada dođete na bazen Utrina - mi smo u narančastim majicama. Vidi nas se, a i čuje jer ... mi smo vukovi iz Novog Zagreba!!

Veselimo se druženju! Dobrodošli!

Vaš i naš PK Novi Zagreb

Što treba znati za prijem u plivačku školu?? (klik!)

clanovi1

O nama

Poštovani prijatelji plivanja,

nakon dovršetka i puštanja u pogon bazena u Utrinama (2004.), konačno su zadovoljeni i osnovni uvjeti za pokretanje vlastite škole plivanja čime je naš klub otvorio novo poglavlje stvaranja te vjerujemo da sa svojim radom i zadovoljnim članovima i dalje dostojno prezentiratiramo svoj grad kao i do sada.

Info

Plivački klub Novi Zagreb

Adresa: Kombolova 4 a, 10010 Zagreb

Fax: 01/ 6521 912

E-mail: swimzg@swimzg.hr

Pratite nas