Novosti

Produženi remont bazena Utrina!!!

Dobili smo obavijest (konačno) Uprave bazena Utrina slijedećeg sadržaja:

 

Poštovani korisnici,

želimo Vas obavijestiti da se planirani radovi na bazenu Utrina ne odvijaju po planiranom rasporedu. Stoga ćemo na žalost morati prolongirati početak rada bazena sa svim našim uslugama. Izvođać radova ima problem sa nabavkom robe i mi smo prisiljeni ćekati da se radovi naprave do kraja. Obaviještavat ćemo Vas o svemu i bit ćete u toku sa dinamikom izvođenja radova.

Željeli bi iskoristiti priliku da vas zamolimo kada krenu programi i sve naše svakodnevne aktivnosti na bazenu DA treneri klubova preuzmu obavezu o preuzimanju djece, i isto tako kada završi trening da NE odlaze dok djeca nisu zbrinuta od strane roditelja.

Također molimo da se roditelji ne zadržavaju na tribinama duže nego je neophodno (odnosi se na početnike u plivanju).Prvih mjesec dana je dozvoljeno, nakon toga roditelji ne ulaze na tribine, ukoliko će biti potrebna pomoć , treneri su tu i neka pomognu.

Svakako molimo da to iskomunicirate sa roditeljima na svojim sastancima koje ćete imati početkom sezone.

Ukoliko imate prijedloga i sugestija za poboljšanje rada, predložite bit će nam drago.

Sportski pozdrav sa bazena,

Pavica Brčić Kararić

 

Ukratko (prijevod) - bazen neće početi s radom 05.09. kako je prvotno planirano. Neslužbeno, bazen bi trebao početi s radom 12.09. no, o tom potom - obavijest o početku rada bazena će biti stavljena na naše stranice i molimo da iste povremeno posjetite radi pravovremenog informiranja.

Zbog produženog remonta bazena odgađaju se provjere i upisi novih članova u Klub te početak treniranja (osim za grupu Natjecatelji A) do početka rada bazena.

Čujemo se uskoro!!

Vaš i naš

PK Novi Zagreb

 

O nama

Poštovani prijatelji plivanja,

nakon dovršetka i puštanja u pogon bazena u Utrinama (2004.), konačno su zadovoljeni i osnovni uvjeti za pokretanje vlastite škole plivanja čime je naš klub otvorio novo poglavlje stvaranja te vjerujemo da sa svojim radom i zadovoljnim članovima i dalje dostojno prezentiratiramo svoj grad kao i do sada.

Info

Plivački klub Novi Zagreb

Adresa: Kombolova 4 a, 10010 Zagreb

Fax: 01/ 6521 912

E-mail: swimzg@swimzg.hr

Pratite nas