Novosti

Kreće upis novih članova - od 26.09.! Poklon na upisu - plivačka kapa!!

Stigla nam je i službena obavijest uprave bazena Utrina kako bazen počinje s radom od ponedjeljka - 26.09. tako da i PK Novi Zagreb počinje s provjerom i upisom novih članova u Klub.

Provjera plivačkih znanja i upis novih kandidata u Klub vrši se na bazenu Utrina, svaki radni dan od 18.00-19.30 sati i traje sve dok ne popunimo grupe.

Nakon provjere plivanja, slijedi razgovor s roditeljima i za one kandidate koji su zadovoljili provjeru plivanja upis može početi.

Za kandidate kojima treba još samo malo snage ili hrabrosti za upis pripremili smo Program obuke neplivača nakon čega možemo ponovno pristupiti provjeri plivanja za upis u Plivačku školu.

Važno:

- provjera kandidata i upis u Klub je besplatan,

- članarina za sve upisane u 09om mjesecu se ne naplaćuje,

- svaki novoupisani polaznik/ ica upisan u Klub do 01.11. s dolaskom na prvi trening dobiva na poklon plivačku kapu PK Novi Zagreb:

 

kapa3

 

 

I to bi bilo to!

 

Eh, da ... kada dođete na bazen Utrina - mi smo u narančastim majicama. Vidi nas se, a i čuje jer ... mi smo vukovi iz Novog Zagreba!!

Veselimo se druženju! Dobrodošli!

 

Vaš i naš PK Novi Zagreb

 

Što treba znati za prijem u plivačku školu?? (klik!)

 

klinci2

O nama

Poštovani prijatelji plivanja,

nakon dovršetka i puštanja u pogon bazena u Utrinama (2004.), konačno su zadovoljeni i osnovni uvjeti za pokretanje vlastite škole plivanja čime je naš klub otvorio novo poglavlje stvaranja te vjerujemo da sa svojim radom i zadovoljnim članovima i dalje dostojno prezentiratiramo svoj grad kao i do sada.

Info

Plivački klub Novi Zagreb

Adresa: Kombolova 4 a, 10010 Zagreb

E-mail: swimzg@swimzg.hr

Pratite nas