Novosti

mGP Sisak, izvješće trenera

Dana 11.12.2022. Plivački klub Novi Zagreb nastupio je na plivačkom natjecanju ˝PKSJ mini grand prix 2022.˝ u Sisku s 14 plivača i plivačica  u konkurenciji 277 plivača iz 21. kluba.

Natjecali smo se u konkurenciji kadeta i ml. kadeta. Od zapaženijih rezultata treba izdvojiti Sašu Apstolovskog koji je u disciplinama 100 m i 200 m prsno otplivao „A“ norme i time stekao pravo nastupa na Prvenstvu Hrvatske za kadete.

Također, treba pohvaliti i ostale plivače i plivačice koji su pokazali značaj napredak u svojim disciplinama u odnosu na prethodno natjecanje u Zadru. Kao Klub, u konkurenciji 21 kluba, zauzeli smo 10. mjesto u konkurenciji plivačica i 11. mjesto u konkurenciji plivača sa napomenom da nam 3. najkvalitetnija plivača zbog bolesti nisu otputovala na natjecanje i da nismo nastupili u subotnjem programu.

 

Važniji rezultati:

Saša Apostolovski

100m prsno –  8. mjesto

200m prsno –  9. mjesto

Ana Marić

200 leptir – 10. mjesto

 

Izvješće napisao :

Voditelj Plivačke škole i trener grupe Ml. kadeta, Nebojša Hasan

 

Sisal veliki zavrsno

O nama

Poštovani prijatelji plivanja,

nakon dovršetka i puštanja u pogon bazena u Utrinama (2004.), konačno su zadovoljeni i osnovni uvjeti za pokretanje vlastite škole plivanja čime je naš klub otvorio novo poglavlje stvaranja te vjerujemo da sa svojim radom i zadovoljnim članovima i dalje dostojno prezentiratiramo svoj grad kao i do sada.

Info

Plivački klub Novi Zagreb

Adresa: Kombolova 4 a, 10010 Zagreb

E-mail: swimzg@swimzg.hr

Pratite nas