Novosti

Program obuke neplivača!!

Započeli smo s prijavama za Program Obuke neplivača za djecu od 5-8 godina starosti koji će se održati na malom bazenu Ustanove Utrina u trajanju 2 tjedna (pon-pet) pod stručnim nadzorom trenera PK Novi Zagreb.

Program obuke neplivača namijenjen je djeci koja ne znaju plivati ili su slabiji plivači s mogućnošću nastavka treniranja plivanja u plivačkom klubu Novi Zagreb. 

***

Termini Programa:

1. ciklus - od 08.05. - 19.05.2023. – 10 termina, - POPUNJENO!!

2. ciklus - od 22.05. - 02.06.2023. – 9 termina (1 državni praznik), - POPUNJENO!!

3. ciklus - od 05.06. - 16.06.2023. – 9 termina (1 državni praznik), - POPUNJENO!!

4. ciklus - od 19.06. - 30.06.2023. – 9 termina (1 državni praznik).

Program se održava svaki radni dan od ponedjeljka do petka u terminu od 16.00-17.00 sati.

U slučaju da polaznik još uvijek nije siguran u svoje plivačke majstorije Program obuke neplivača može se nastaviti i u jednom od slijedećih termina.

S obzirom na uvjete i kvalitetu rada broj mjesta u grupi je limitiran (najviše 12 polaznika), a najmanji broj potreban za održavanje Programa obuke neplivača je 6 polaznika.

 ***

CIJENA PROGRAMA = 40 € *

* .... ako polaznik uspješno završi Program obuke neplivača i upiše se u redovni Program Plivačke škole Novi Zagreb u mjesecu rujnu 2023. uplaćeni iznos za Program obuke neplivača računa se kao uplaćena članarina za treniranje za mjesec rujan 2023.

 ***

PRIJAVA U PROGRAM OBUKE NEPLIVAČA:

Prijava u Program obuke neplivača vrši se ispunjavanjem Upisnog lista i GDPR obrasca (privola roditelja/ staratelja za obradu podataka polaznika) i slanjem na mail adresu Kluba Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Nakon prijema ispunjenih obrazaca Klub će se javiti roditeljima s potvrdom prijema dokumenata. Molimo, ukoliko roditelj nije dobio odgovor u razumnom vremenu (24 sata) - kontaktirajte nas ponovno pa ćemo vidjeti gdje je zapelo ....

Polaznik se upisuje u Program po principu - primamo po redoslijedu prijave sve dok ne popunimo grupu (12 polaznika).

Nakon prijama ispunjenih obrazaca, Klub salje uplatnicu s krajnjim datumom uplate. Ukoliko uplata ne bude vidljiva do naznačenog datuma smatrati će se kako je polaznik odustao od upisa u Program obuke neplivača.

Prijave za Program obuke neplivača zaprimaju se do zadnjeg četvrtka u tjednu koji prethodi početku pojedinog ciklusa Programa obuke neplivača - do 20.00 sati.

 ***

PRIJAVNI OBRASCI:

pdf icon

... upisni list

pdf icon

... GDPR obrazac (privola roditelja/ staratelja za obradu podataka polaznika)

***

Sve upite molimo slati na klupski mail - Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Veselimo se novom druženju!!

 

Srdačan pozdrav,

Vaš i naš PK Novi Zagreb

 

clanovi1

 

O nama

Poštovani prijatelji plivanja,

nakon dovršetka i puštanja u pogon bazena u Utrinama (2004.), konačno su zadovoljeni i osnovni uvjeti za pokretanje vlastite škole plivanja čime je naš klub otvorio novo poglavlje stvaranja te vjerujemo da sa svojim radom i zadovoljnim članovima i dalje dostojno prezentiratiramo svoj grad kao i do sada.

Info

Plivački klub Novi Zagreb

Adresa: Kombolova 4 a, 10010 Zagreb

E-mail: swimzg@swimzg.hr

Pratite nas