Novosti

Prijem novih vučića u Plivačku školu Novi Zagreb!!

Eto, polako nam stiže trenutak kada u našu Plivačku školu počinjemo primati nove vučiće!!

Provjera plivačkih znanja i prijem novih kandidata počinje dana 04.09.2023. (ponedjeljak) na bazenu Utrina, vrši se svaki radni dan od 18.00-19.30 sati i traje sve dok ne popunimo grupe.

Nakon provjere plivanja, slijedi razgovor s roditeljima i za one kandidate koji su zadovoljili provjeru plivanja upis može početi.

Za kandidate kojima treba još samo malo snage ili hrabrosti za upis pripremili smo i Program obuke neplivača nakon čega možemo ponovno pristupiti provjeri plivanja za upis u Plivačku školu.

Za provjeru plivanja nije potrebna prethodna najava, a sve više informacija može se pronaći na linku - Što treba znati za prijem u plivačku školu?? (klik!)

I to bi bilo to. Eh, da ... kada dođete na bazen Utrina - mi smo u narančastim majicama. Vidi nas se, a i čuje jer ... mi smo vukovi iz Novog Zagreba!!

Veselimo se druženju!

Dobrodošli!

Vaš i naš

 

swimzg vuk na stitu manji

O nama

Poštovani prijatelji plivanja,

nakon dovršetka i puštanja u pogon bazena u Utrinama (2004.), konačno su zadovoljeni i osnovni uvjeti za pokretanje vlastite škole plivanja čime je naš klub otvorio novo poglavlje stvaranja te vjerujemo da sa svojim radom i zadovoljnim članovima i dalje dostojno prezentiratiramo svoj grad kao i do sada.

Info

Plivački klub Novi Zagreb

Adresa: Kombolova 4 a, 10010 Zagreb

E-mail: swimzg@swimzg.hr

Pratite nas