Novosti

Program obuke neplivača!!

Počinjemo s prijavama za Program obuke neplivača za djecu od 5-8 godina starosti koji će se održati na malom bazenu Ustanove Utrina pod stručnim nadzorom trenera PK Novi Zagreb.

Program obuke neplivača namijenjen je djeci koja ne znaju plivati ili su slabiji plivači s mogućnošću nastavka treniranja plivanja u plivačkom klubu Novi Zagreb. 

Prijašnji programi obuke održavani su tijekom 2 tjedna, svaki radni dan (od pon-petak), no iskustvo nam je pokazalo kako je takav intezivan program prenaporan i za djecu i za roditelje tako da krećemo s novim konceptom - program obuke će se odvijati u danima pon - sri - petak od 16.00 - 17.00 sati tijekom 3 tjedna (9 sati programa).

***

Termini Programa:

1. ciklus - od 11.09. - 29.09.2023. – 9 termina,

2. ciklus - od 02.10. - 20.10.2023. – 9 termina,

3. ciklus - od 23.10. - 10.11.2023. – 9 termina,

4. ciklus - od 13.11. - 01.12.2023. – 9 termina.

 

Program se održava u dane ponedjeljak - srijeda - petak  u terminu od 16.00-17.00 sati.

 

U slučaju da polaznik još uvijek nije siguran u svoje plivačke majstorije Program obuke neplivača može se nastaviti i u jednom od slijedećih termina.

S obzirom na uvjete i kvalitetu rada broj mjesta u grupi je limitiran (najviše 12 polaznika), a najmanji broj potreban za održavanje Programa obuke neplivača je 6 polaznika.

 ***

CIJENA PROGRAMA = 43 € *

* .... ako polaznik uspješno završi Program obuke neplivača i upiše se u redovni Program Plivačke škole Novi Zagreb u mjesecu rujnu 2023. uplaćeni iznos za Program obuke neplivača računa se kao uplaćena članarina za treniranje za mjesec listopad 2023.

 ***

PRIJAVA U PROGRAM OBUKE NEPLIVAČA:

Prijava u Program obuke neplivača vrši se ispunjavanjem Upisnog lista i GDPR obrasca (privola roditelja/ staratelja za obradu podataka polaznika) i slanjem na mail adresu Kluba Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Nakon prijema ispunjenih obrazaca Klub će se javiti roditeljima s potvrdom prijema dokumenata. Molimo, ukoliko roditelj nije dobio odgovor u razumnom vremenu (24 sata) - kontaktirajte nas ponovno pa ćemo vidjeti gdje je zapelo ....

Polaznik se upisuje u Program po principu - primamo po redoslijedu prijave sve dok ne popunimo grupu (12 polaznika).

Nakon prijama ispunjenih obrazaca, Klub salje uplatnicu s krajnjim datumom uplate. Ukoliko uplata ne bude vidljiva do naznačenog datuma smatrati će se kako je polaznik odustao od upisa u Program obuke neplivača.

Prijave za Program obuke neplivača zaprimaju se do zadnjeg četvrtka u tjednu koji prethodi početku pojedinog ciklusa Programa obuke neplivača - do 20.00 sati.

 ***

PRIJAVNI OBRASCI ZA PROGRAM OBUKE NEPLIVAČA:

pdf icon

... upisni list

pdf icon

... GDPR obrazac (privola roditelja/ staratelja za obradu podataka polaznika)

***

Sve upite molimo slati na klupski mail - Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Veselimo se novom druženju!!

 

Srdačan pozdrav,

Vaš i naš PK Novi Zagreb

clanovi1

O nama

Poštovani prijatelji plivanja,

nakon dovršetka i puštanja u pogon bazena u Utrinama (2004.), konačno su zadovoljeni i osnovni uvjeti za pokretanje vlastite škole plivanja čime je naš klub otvorio novo poglavlje stvaranja te vjerujemo da sa svojim radom i zadovoljnim članovima i dalje dostojno prezentiratiramo svoj grad kao i do sada.

Info

Plivački klub Novi Zagreb

Adresa: Kombolova 4 a, 10010 Zagreb

E-mail: swimzg@swimzg.hr

Pratite nas