PLIVAČKA ŠKOLA

UPIS NOVIH ČLANOVA U KLUB

PLIVAČKI KLUB NOVI ZAGREB, Kombolova 4a (Utrine) poziva djevojčice i dječake od 5 - 8 godina starosti na upis u Plivačku školu Novi Zagreb. Provjera plivanja za upis u Plivačku školu Novi Zagreb počinje dana 02.09.2019. (ponedjeljak) i vrši se tijekom godine na bazenu Utrina, Kombolova 4a, svaki radni dan od 18.00 - 19.30 sati.

 

ŠTO TREBA ZNATI ZA PRIJEM U PLIVAČKU ŠKOLU NOVI ZAGREB?

I još ponešto ...

 

Općenito

- u Plivačku školu Novi Zagreb primaju se djeca od 5 - 8 godina starosti (+ upis u program Usavršavanja plivanja - prijem polaznika/ isključivo plivača do 13 godina starosti),

- kandidat za upis u Plivačku školu treba zadovoljiti kriterije provjere plivanja, a to podrazumijeva samostalan skok u duboku vodu i samostalno preplivavanje dionice od 20-25m bilo kojom tehnikom ili načinom,

- testiranje kandidata vrši se svaki radni dan od 18.00-19.30 sati na bazenu Utrina,

- ukoliko je kandidat zadovoljio kriterije provjere plivanja, obavlja se upis kandidata u Plivačku školu Novi Zagreb (upute roditeljima slijede nakon provjere).

Napomena:

- kandidat se provjerava u kupačem kostimu (djevojčice) ili kupačim gačicama (dječaci), a sa sobom je potrebno ponijeti ručnik, sušilo za kosu i obuću za bazen,

- za potrebe pravovaljanog upisa molimo roditelje da pripreme i (zakonom obavezni) OIB djeteta.

 

Trajanje početnog programa plivanja

Treninzi početnog programa plivanja traju minimalno tri godine tijekom kojih polaznik uz pomoć stručnih trenera uči pravilno plivati sve četiri plivačke tehnike uz redovito praćenje zdravstvenog statusa polaznika. Da bi naši polaznici uspješno ostvarili navedeni program, Plivački klub Novi Zagreb provodi Plan i program početnog treniranja plivanja koji je programski podjeljen na dva stupnja:

1. stupanj - puno igre, učenje i savladavanje osnova tehnika slobodnog i leđnog stila uz učenje pravilnog disanja, startnog skoka i okreta,

2. stupanj - učenje i savladavanje osnova tehnika prsnog i leptir stila uz usavršavanje startnog skoka, slobodnog i leđnog stila.

 

Termini treninga

Treninzi plivanja održavaju se u vremenu od 18.00 - 20.00 sati na bazenu Utrina na slijedeći način:

1. i 2. stupanj - treninzi 3 x tjedno u trajanju 60 minuta (15 minuta suhi trening + 45 minuta trening u bazenu)

- termin 1 - ponedjeljak - srijeda - petak,

- termin 2 - utorak - četvrtak - subota.

 

Članarina, osnovno

Plaćanje članarine u Klubu je obavezno.

Članarina za Program početnog i natjecateljskog plivanja plaća se u mjesečnim ratama prema modelu:

- za 1 polaznika, mjesečno – 250,00kn/ polaznik,

- za 2 polaznika iz iste obitelji, mjesečno – 200,00kn/ polaznik* (popust),

- za 3 polaznika iz iste obitelji, mjesečno – 150,00kn/ polaznik* (popust).

U razdoblju od 01. -15. dana u tekućem mjesecu polaznik od svog trenera dobiva račun na osnovu kojega polaznik plaća članarinu za navedeno razdoblje treniranja u Klubu.

Članarina u ispisanom iznosu na računu uplaćuje se do 15. dana u tekućem mjesecu na naznačeni IBAN Kluba uz obavezni unos Poziva na broj.

Član za kojeg nije uplaćena članarina ili je uplaćena NE potpuna članarina do 20. dana u mjesecu prema odluci UO Kluba, neće moći trenirati dok članarina ne bude uplaćena ili podmirena u cijelosti.

U slučaju NE redovitog plaćanja članarine ukidaju se popusti za dva ili više polaznika iz iste obitelji te članarina iznosi 250,00kn mjesečno/ polaznik bez obzira na broj braće i sestara u Programu početnog i natjecateljskog treniranja plivanja.

Nakon što uplata članarine postane redovita Klub može razmotriti vraćanje povlastice plaćanja članarine s popustom.

Popust se ne odobrava za drugo/ treće djete u Klubu ako je drugo/ treće djete u programu Usavršavanja plivanja.

Članarina za Program USAVRŠAVANJE PLIVANJA plaća se u mjesečnim ratama u iznosu od 250,00kn bez obzira na broj braće i sestara u Klubu.

U razdoblju od 01. -15. dana u tekućem mjesecu polaznik od svog trenera dobiva račun na osnovu kojega polaznik plaća članarinu za navedeno razdoblje treniranja u Klubu.

Članarina u ispisanom iznosu na računu uplaćuje se do 15. dana u tekućem mjesecu na naznačeni IBAN Kluba uz obavezni unos Poziva na broj.

Član za kojeg nije uplaćena članarina ili je uplaćena NE potpuna članarina do 20. dana u mjesecu prema odluci UO Kluba, neće moći trenirati dok članarina ne bude uplaćena ili podmirena u cijelosti.

Odlukom Upravnog odbora Kluba, članarina se plaća 10 mjeseci tijekom godine počevši sa članarinom za mjesec rujan (upisi novih polaznika u Klub i početak treninga za stare polaznike) i završno sa članarinom za mjesec lipanj.

Uplatom prve članarine nakon prijema u Klub polaznik postaje članom Kluba i potvrđuje svoje mjesto u plivačkoj grupi.

Potvrdu prve uplate potrebno je donijeti na 1. trening i predati je treneru grupe. Sve slijedeće potvrde uplate ne treba donositi na uvid treneru osim ako to trener ne zatraži.

- više o članarinama ... (klik)

 

Za sve dodatne informacije zainteresirani se mogu obratiti na e-mail Kluba Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj 098 600 467 (kontakt radni dan od 09.00-20.00 sati).

To bi bilo to. Da, kad dođete na bazen - mi smo u narančastim majicama. Vidi nas se, a i čuje, jer ... mi smo vukovi iz Novog Zagreba!

Dobrodošli!

Vaš i naš PK Novi Zagreb

O nama

Poštovani prijatelji plivanja,

nakon dovršetka i puštanja u pogon bazena u Utrinama (2004.), konačno su zadovoljeni i osnovni uvjeti za pokretanje vlastite škole plivanja čime je naš klub otvorio novo poglavlje stvaranja te vjerujemo da sa svojim radom i zadovoljnim članovima i dalje dostojno prezentiratiramo svoj grad kao i do sada.

Info

Plivački klub Novi Zagreb

Adresa: Kombolova 4 a, 10010 Zagreb

Fax: 01/ 6521 912

E-mail: swimzg@swimzg.hr

Pratite nas