PLIVAČKA ŠKOLA

UPIS NOVIH ČLANOVA U KLUB

PLIVAČKI KLUB NOVI ZAGREB, Kombolova 4a (Utrine) poziva djevojčice i dječake od 5 - 8 godina starosti na upis u Plivačku školu Novi Zagreb. Provjera plivanja za upis u Plivačku školu Novi Zagreb počinje 26. 09. 2022. (ponedjeljak) i vrši se tijekom godine na bazenu Utrina, Kombolova 4a, svaki radni dan od 18.00 - 19.30 sati.

 

ŠTO TREBA ZNATI ZA PRIJEM U PLIVAČKU ŠKOLU NOVI ZAGREB?

I još ponešto ...

 

Općenito, vršimo upis kandidata u slijedeće programe:

 

- Plivačka škola Novi Zagreb - upisujemo djecu od 5 - 8 godina starosti - program namijenjen djeci koja mogu samostalno preplivati cca 20m bazena na bilo koji način,

- Program Usavršavanje plivanja - program je namijenjen djeci starijeg godišta (11+ do 13 godina starosti) koja znaju plivati. Ovisno o napretku, mogućnost priključivanja u program Plivačka škola - starije grupe ....

 ****

Kandidat za upis u Plivačku školu treba zadovoljiti kriterije provjere plivanja, a to podrazumijeva samostalan skok u duboku vodu i samostalno preplivavanje dionice od 20-25m bilo kojom tehnikom ili načinom,

Kandidat za upis u program Usavršavanje plivanja treba zadovoljiti kriterije provjere plivanja, a to podrazumijeva samostalan skok u vodu i samostalno preplivavanje dionice od 100m slobodnom tehnikom.

Provjera plivanja kandidata vrši se svaki radni dan od 18.00-19.30 sati na bazenu Utrina - do popunjavanja grupe, a za provjeru plivanja nije potrebna prethodna najava,

Ukoliko je kandidat zadovoljio kriterije provjere plivanja, s roditeljima se obavlja završni razgovor te se kandidat može upisati u Klub (upute roditeljima slijede neposredno nakon provjere plivanja).

Napomena:

- kandidat se provjerava u kupačem kostimu (djevojčice) ili kupačim gačicama (dječaci) - obući kod kuće!!, a sa sobom je potrebno ponijeti plivačku kapu (obavezno!), obuću za bazen, ručnik i sušilo za kosu,

- za potrebe pravovaljanog upisa molimo roditelje da pripreme i (zakonom obavezni) OIB djeteta.

 ****

Trajanje početnog programa plivanja

Treninzi početnog programa plivanja traju minimalno tri godine tijekom kojih polaznik uz pomoć stručnih trenera uči pravilno plivati sve četiri plivačke tehnike uz redovito praćenje zdravstvenog statusa polaznika.

Kako bi naši polaznici uspješno ostvarili navedeni program, Plivački klub Novi Zagreb provodi Plan i program početnog treniranja plivanja koji je programski podjeljen na tri stupnja:

1. stupanj - 3 x tjedno po 30-40 minuta treninga u vodi - puno igre, učenje i savladavanje osnova tehnika slobodnog i leđnog stila te informativno upoznavanje prsne tehnike, učenje pravilnog disanja, startnog skoka i okreta ...

2. stupanj - 5 x tjedno, 40-60 minuta treninga u vodi - učenje prsne tehnike, usavršavanje motoričkih struktura leđne i kraul tehnike, upoznavanje elemenata leptir tehnike, učenje i usavršavanje startova i okreta, uvođenje djece u natjecateljski sport ...

3. stupanj - 5 x tjedno, 60-90 minuta treninga u vodi - učenje i usavršavanje svih plivačkih tehnika s pripadajućim startevima i okretima, uz dodatak učenja okreta za disciplinu mješovito, veći broj natjecanja ....

 ****

Termini treninga

Treninzi plivanja održavaju se u vremenu od 18.00 - 19.00 i 19.00 - 20.00 sati na bazenu Utrina.

 ****

COVID-19 zaštitne mjere prilikom prijama novih članova:

Zbog poboljšane situacije uslijed, još uvijek važeće, pandemije COVID-19 mjere zaštite su ublažene, no, molimo da se prilikom upisa pridržavate slijedećih uputa:

1. prije dolaska na upis molimo da na našim stranicama preuzmete upisni list i GDPR obrazac (privola za roditelje/ staratelje za obradu podataka budućeg polaznika), iste ispunite, donesete na bazen Utrina i predate osobi na upisnom mjestu. Ovim postupkom spriječiti ćemo nepotrebno grupiranje i moguće gužve ... :)

Naravno, ako ste zaboravili ponijeti tražene obrasce - ne brinite, imamo ih i mi na upisu pa ćemo ih zajedno ispunjavati .... :)

pdf icon

... upisni list

pdf icon

... GDPR obrazac (privola roditelja/ staratelja za obradu podataka polaznika)

 

2. molimo roditelje da sa sobom ponesu vlastitu kemijsku olovku,

3. u slučaju formiranja upisnog reda molimo roditelje za održavanje fizičke distance od 1,5m.

4. U slučaju povišene temperature, umora ... i dr. mogućih simptoma COVID-19 te sumnje da ste nedavno bili u društvu zaražene osobe s COVID-19 molimo da svoj dolazak odgodite.

 ****

Za dodatne informacije, svi zainteresirani za upis u Klub, mogu se obratiti na e-mail Kluba - Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na kontakt broj 098 600 467 (kontakt radni dan od 09.00-20.00 sati).

To bi bilo to. Da, kad dođete na bazen - mi smo u narančastim majicama. Vidi nas se, a i čuje, jer ... mi smo vukovi iz Novog Zagreba!

Dobrodošli!

Vaš i naš PK Novi Zagreb

clanovi

O nama

Poštovani prijatelji plivanja,

nakon dovršetka i puštanja u pogon bazena u Utrinama (2004.), konačno su zadovoljeni i osnovni uvjeti za pokretanje vlastite škole plivanja čime je naš klub otvorio novo poglavlje stvaranja te vjerujemo da sa svojim radom i zadovoljnim članovima i dalje dostojno prezentiratiramo svoj grad kao i do sada.

Info

Plivački klub Novi Zagreb

Adresa: Kombolova 4 a, 10010 Zagreb

E-mail: swimzg@swimzg.hr

Pratite nas