Obuka neplivača, počinju prijave i upisi

Počinjemo s prijavama i upisima za Program obuke neplivača za djecu od 5-8 godina starosti koji će se održati na malom bazenu Utrina pod stručnim nadzorom trenera PK Novi Zagreb.

Program obuke neplivača namijenjen je djeci koja ne znaju plivati ili su slabiji plivači s mogućnošću nastavka treniranja plivanja u Plivačkom klubu Novi Zagreb. 


Prijašnji programi obuke održavani su tijekom 2 tjedna, svaki radni dan (od pon-petak), no iskustvo nam je pokazalo kako je takav program prenaporan i za djecu i za roditelje tako da krećemo s novim konceptom - program obuke će se odvijati u danima pon - sri - petak od 16.00 - 17.00 sati tijekom 3 tjedna (9 sati programa).


Termini Programa:

- 1. ciklus - od 22.04. - 10.05.2024. – 9 termina (01.05. – srijeda, državni praznik – radimo 30.04., utorak),

- 2. ciklus - od 13.05. - 31.05.2024. – 9 termina,

- 3. ciklus - od 03.06. - 21.06.2024. – 9 termina.


Program se održava u dane ponedjeljak - srijeda - petak  u terminu od 16.00-17.00 sati. (osim u dane državnog praznika):

  • 01.05. – srijeda, državni praznik – radimo zamjenski dan dana 30.04., utorak.


Polaznik može sudjelovati u više ponuđenih ciklusa pod uvjetom održavanja programa (broj djece).


S obzirom na uvjete i kvalitetu rada broj mjesta u grupi je limitiran (najviše 12 polaznika), a najmanji broj potreban za održavanje Programa obuke neplivača je 6 polaznika.


CIJENA PROGRAMA = 50 €*

* .... ako polaznik uspješno završi Program obuke neplivača i upiše se u redovni Program Plivačke škole Novi Zagreb u mjesecu rujnu 2024. uplaćeni iznos za Program obuke neplivača računa se kao uplaćena članarina za treniranje za mjesec rujan 2024.


PRIJAVA U PROGRAM OBUKE NEPLIVAČA:

Prijava u Program obuke neplivača vrši se ispunjavanjem Upisnog lista i GDPR obrasca (privola roditelja/ staratelja za obradu podataka polaznika) i slanjem na mail adresu Kluba Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Nakon prijema ispunjenih obrazaca Klub će se javiti roditeljima s potvrdom prijema dokumenata. Molimo, ukoliko roditelj nije dobio odgovor u razumnom vremenu (24 sata) - kontaktirajte nas ponovno pa ćemo vidjeti gdje je zapelo ....

Polaznik se upisuje u Program po principu - primamo po redoslijedu prijave sve dok ne popunimo grupu (12 polaznika).

Nakon prijama ispunjenih obrazaca, Klub šalje uplatnicu s krajnjim datumom uplate. Ukoliko uplata ne bude vidljiva do naznačenog datuma smatrat će se kako je polaznik odustao od upisa u Program obuke neplivača.

Prijave za Program obuke neplivača zaprimaju se do zadnjeg četvrtka u tjednu koji prethodi početku pojedinog ciklusa Programa obuke neplivača - do 20.00 sati.


PRIJAVNI OBRASCI ZA PROGRAM OBUKE NEPLIVAČA:

... upisni list - KLIK

... GDPR obrazac (privola roditelja/ staratelja za obradu podataka polaznika) - KLIK


Sve upite molimo slati na klupski mail - Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Veselimo se novom druženju!!


Srdačan pozdrav,

Vaš i naš PK Novi Zagreb

Vezane vijesti

Upisi novih članova u Plivačku školu Novi Zagreb!!

PLIVAČKI KLUB NOVI ZAGREB, Kombolova 4a (Utrine) poziva djevojčice i dječake od 5 - 8 godina starosti na upis u Plivački klub Novi Zagreb.

 

Provjera plivanja za upis počinje dana 04.09.2023. i traje tijekom cijele školske godine na bazenu Utrina, Kombolova 4a, svaki radni dan od 18.00 - 19.30 sati